Onsdag 29/7

Idag fyller dennis år, grattis <3. Jag har försökt att få tag på honom hela jävla dagen och har intefått tag på honom alls .. Segt som fan och jag behöver prata med ngn ..  Det är din födelsedaf för i helvete! Du måste ju höra från mig dåå .. Jag älskar dig, och jag saknar dig, och jag önskar du va utanför min dörr nu och knackade på, eller att du låg i min säng och väntade på att jag skulle lägga mig <3 . Jag önskar du vore är, för det är skit jobbigt utan dig, det har inte gått en enda dag utan att jag fällt en tår för dig.
det är 5 dagar kvar imorgon, men jag vet inte om jag klarar av de ..
De va inte meningen att det skulle bli såhär, du skulle komma hem efter två veckor, remember?
jag försöker för din skull , men vet inte om jag kan de mer, flåt älskling ..
de går bara inte.
det är så mkt jag vill säga men ska inte göra de <3

Så, idag så skulle vi till liseberg ju, jag mamma mathias & bert , vi åkte in klockan elva, och fan va kö det va så jag och mathias bestämde att vi inte skulle ha åkpass eftersom de skulle va timtals långa köer, så vi gjorde alla femkamp och köpte ett kuponghäfte :) . Så besämde vi att vi skule åka in ngn annan dag när folk jobbar ;) , haha. Jag kom trea på femkampen för att jag suger :( .
kollade precis klart på dödligt vapen 3 på tv6 och upptäckte att ja ghar ont i mitt lillfinger så kollar på det så ör det mega fet och svullet :( , så kan inte använda mitt lillfinger:( . ska kolla på tv nu eller spela eller något, längta efter dennis, osv ..

pussi <3
dennis, jag älskar dig. 26 dagar har gått nu :(

.

grattis till älsklingen <3..

Tisdag 28/7

EN VECKA TILLS DENNIS KOMMER HEM! om han inte kommer tdigare :D:D , jag snackade med honom inatt, och fyfan va skönt det va, mådde jätte bra när jag gick och la mig halv tre, somna med glädje , haha :p xD
Så, idag så har jag inte gjort så mycket. Fixat det sista i mitt rum och skrikit på min idiotsyrra.hon kan va så jävla störd ibland, fyfan, så jävla jobbig!
Min bror ska gå ner till centrum nu och handla, sen när han kommer tillbaka så ska han och jag baka en lakritskolapaj till mamma, tillsammans med min överraskning ;) . Hoppas hon blir glad :)<3
Imorgon så ska jag,mathias,mamma & bert åka till liseberg så att vi får ngt gjort på de här sommarlovet/semestern.

Imorgon så fyller älskling år, jag önskade verkligen han va hemma, speciellt nu när han fyller år .. <3 . Det är så jävla jobbigt utan honom, och jag klarar inte mkt mer nu, de är inte långt kvar till jag når botten. Jag hoppas han verkligen gillar det ja ghar till honom, jag har kämpat! ;).   kom hem nu älskling, för min skull
jag älskar dig
jag saknar dig

jag behöver dig

skriver imorgon :)
puss på er <3


Måndag 27/7

Idag när jag gick upp och skulle äta frukost, så satt jag i mitt rum som såg för jävligt ut, ett rent helvete, så kom jag & tänka på mamma, hon har tjatat om att jag ska städa mitt rum i nu minst en månad men jag harinte gjort det. Så jag bestämde mig för att stor städa mitt rumoch hänga upp gardinerna som jag & mamma köpte till mig när vi va på ikea i början av månaden. Så nu är jag klar och ska överraska mamma med det imorgon :) *jag hatar att städa*

Det är ganska deppigt här hemma, eftersom jag saknar dennis, mathias eh jag vet inte, mamma är aldrig hemma & a  jenny & marcus har vart med om ngt hemskt, fyfan, stackars . Jag beklagar sorgen, verkligen .

Men just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet med laptopen och tittar på Beck - annonsmannen på tv4
& längtar efter dennis & önskar han ringde .. hör ju typ aldrig från honom :(

Igår kväll så bakade jag en kalddkaka, haha den rann i mitten igårkväll, så ställde den i kylen tills idag och nu fyfan, den är perfekt!! ;D

8 dagar kvar till dennis kommer hem.
längtar
saknar dig
älskar dig
ring mig baby

*hoppas mamma blir glad imorgon eller iövernorgon, iaf närhon kommer hem:)*
Pussi <3
jag älskar dig dennis

Söndagen 26/7

Jag sov ganska länge idag, faktiskt till 12.00 (länge för mig(a))
iaf, de är en ganska slapp dag idag, kollat på tv sen jag gick upp, fast duschat & fixat mig ofc :) .
ska laga mat till mig och bror alldeles strax :) , Sen efter det så ska jag nog kolla film om inte ngn hör av sig.
utslagen från hårgergen har blivit värre, fått två i ansiktet, 3 på armarna :(

Jag behöver ett samtal från min älskling för mår inte så bra, men han gör allting bättre<3 . De ä så jobbigt när han är där uppe för att han typ inte så ofta ngn täckning :( <3
Han kommer hem om 9 dagar, om inte tidigare som han kanske får! :D <3 . kanske.  Iaf jag saknar honom så jävla mkt så de ä jobbigt :( ,
Så mycket har förändrats sen dennis åkte iväg och han bode vart här och vetat allt och hjälpt mig och stöttat mig, även om du har försökt över tele så är deitne samma sak. <3
älskar dig. hihi <3


Slapp söndag :)..


Lördagen 25/7

Jag vaknade upp hos becca imorse då ;) , haft det kul , haha , fast aah väldigt väldigt händelserik kväll/natt :o O.o , Lärt känna nya människor och vi kommer att ses igen! , fett nice.  Jag smsade med dennis igår kväll/natt med, ibte så ofta det händer <3 . Han har vart borta nu i 22 dagar :( , de är inge kul. Allt suger ju totalt. Jag mår inte bra alls, allt suger. whatever .
Jag saknar honom iaf.! <3
jag kom hem typ 2 idag för jag va lite i stan innan och köpte en sista sak till dennis i födelsedagspresent så är äntligen klar :D (behöver bara fixa en grej :p) . sen så spela jag lite, kolla film och "laga mat" eftersom mamma hade dratt till varberg som vanligt. Och nu kollar jag på 102 dalmatinerna på 4:an :D

Puss på er, hörs imorgon!

Fredag 24/7

Jag har gjort en ny video : http://www.youtube.com/watch?v=K5fGvAPWyCg
Idag så ska jag ut till becca på hisingen, vi ska ha feting nice :D , och kommer hem imorgon:)
men iaf, idag så är det den 21 dagen dennis är borta, och de är 11 dagar kvar tills han kommer hem, och fan va jag längtar! jag saknar honom så stenhårt, vi snackade i tele härromnattenn/kvällen fyfan va skönt, och fyfan va bra man mår av de!
Jag färgade mammas hår igår, och de blev helt perfekt ;) utan att  jag fick utslag i ansiktet eftersom jag är allergisk .. det skvätte väl färg på mig eller ngt, ingen aning. Och de kliar som fan och de är fult xD haha ..

Igår så åkte therese iväg till Gysinge och ska vara där i minst en vecka, fy fan va segt, alla åker iväg :(.
och imorgon så åker väl förmodligen mamma till varberg som vanligt så jag,jenny & mathias är ensama hemma som vanligt, de börjar faktiskt bli ganska uttjatat. Och mamma borde vara hemma ensam lite mer!

I lördags så va jag i varberg då, med jenny,marcus(henneskille), mamma & bert(henneskille som bor i varberg)
vi va på wheels & wings och kolla snygga bilar och på marknaden ;) har massa bilder :D:D

Saknar dig dennis, kom hem .. inget är det samma utan dig!
jag älskar dig & saknar dig, pussi <3


fredag 17/7

jag har ingenting att säga mer än att allt suger.

pratar med dennis på msn just nu, ganska skönt men ändå ledsamt :(

skriver senare idag kanske.
seg dag.


onsdagen 15/7

för ett år sen satt jag på ett tåg till norrland (till dennis släkt och familj) som jag önskar jag vore nu.
minns allt så väl den sommaren, den ä värd mycket och oslagbar!

jag vill verkligen att du kommer hem eller jag kommer upp eller bara något, för jag behöver dig nu, allt blir bara jobbigare och jobbigare, och nya beskymmer kommer upp var och varannan dag . allt händer på en och samma gång, och allt det nu när du är borta, varför? . Jag behöver dig verkligen, för jag orkar inte mer babykorv. du hör inte av dig längre som du gjorde i början av din resa.
att känna såhär är fan inte normalt.
Du kan inte bara säga att allt kommer ordna sig och övertyga mig med att du kommer hem tidigare(innan du åkte) . Sen nu säger du ngt helt annat, du kan inte bara åka iväg i 1 hel jävla fucking månad när du fått mig på bättre förhoppningar när de inte slår in. du får bara en besviken tjej och de klarar vi inte av.
1 månad
4 veckor
31 dagar


2 veckor & 6 dagar kvar
20 dagar kvar. Och jag ränkar dom dag för dag, Och längtar till det står IDAG KOMMER ÄLSKLING HEM!!(på msn)
och jag vill inte att det är om 2 veckor för jag klarar inte 1 månad utan dig, de vet du och du vill ju själv hem. Varför kan jag inte få skriva 6 dagar kvar som du sa att de förhoppningsvis skulle bli.


ring mig älskling
för jag har inget ork kvar i kropen.
jag älskar dig så jävla mycket,
& jag börjar bli rädd,
glöm mig inte.
eller har du redan gjort dt eftersom du inte hör av dig?
saknar dig , och de kan inte beskrivas!
ring mig älskling.
du betyder verkligen
allt.
fan va jag älskar dig.

(bilden är tagen i norrland förra året)

Tisdagen 14/7

idag så åkte jag in till stan typ tolv, kom hem 3 , gick till nilla och bakade sen så gick vi hem till mig och laga mat , sen så slappade vi lite, sen så åkte jag in till stan med therese klockan 8 och kom typ precis hem :)
trevlig dag (:

Jag saknar min älskling som har vart borta i en vecka och 4 dagar, och som ska vara orta i en månad om han inte kommer hem tidigare.
Baby, kom hem.
det hade vart den perfekte månadgsdagspresenten ever <3
älskar dig så jävla mycket, saknar dig och klarar inte mer.
hör av dig kanske?
kom hem igen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0