<3

jag älskar malin, du är bäst / pernilla ♥

Fredag

jag är fruktansvärd med att uppdatera nu, men min dator har inte vart på ca 1 vecka så har haft annat för mig och grejor. Men nu är datorn äntligen på och jag känner att jag ligger lite efter, hihi.

sry

jag är helt tom, förlåt men klarar inte blogga idag. mår inte alls bra, så hoppas ni förstår.
kram

Godnatt & sov gott!

Va nyss ute med Buddha(Kristian) På en ganska långpromenad, hur skönt som helst. Och vi träffade ca 6 paddor på vägen, inte roligt alls, man ser dom ju knappt!
Nu kollar jag på Gordon Ramsay Kitchen Nightmare och sen ska jag se CSI. Och sova, och imorgon är jag ledig, det ska bli skönt!
Natti natti ♥
Stackars älskling som har blivit sjuk nu när det blir helg. Krya på det babe♥

Torsdag

Hej, idag så va jag i skolan och gjorde sorgdekoration (begravningsdekoration) Det gick väl bra men vet fortfarande inte om jag va nöjd med resultatet eller inte. Så har jag vart på Ikea och köpt ram till bilden som pappa ska få på sin födelsedag på lördag.
Imorgon så är jag ledig, så jag funderar på att åka till stan vid 10.00 eftersom vid 2 så ska vi åka till våran kusin, hennes man och bebis! Äta middag där och så, kommer bli trevligt!. Men ska leta efter sommarklänning på H&M Tänkta jag innan.
Va ska ni göra imorgon?♥
Kollade precis klart Vampire diaries på tv6. Hur bra som helst, älskar de programeta verkligen!, så himla underbart!

hemma igen och lägga sig direkt i säng

nu är jag hemma igen efter en lång och stressig dag, Det va väldigt bra på brudinpsirationen, blev middag med fika och så. Och vi köpte ett drös med blommor också.
Men nu är jag trött och ska lägga mig i sängen och kolla tv.
sov gott♥

Onsdag och solen skiner

Det är så himla skönt ute, det har vart sol några dagar nu och det är hur skönt som helst! Jag åkte till praktiken idag och det va kul, hade något att göra idag. Men en praktikant skar igenom hela fingret så hennes pappa fick åka och hämta henne och åka till sjukhuset.
Nu ska jag in i duschen och fixa mig, ska ju på middag & brudinsperation (berättade det igår).
Så hoppas ni får en bra solig dag!♥

hej alla glada

... Idag så har jag vart i skolan och haft floristteknik hela dagen! Imorgon blir det praktik men bara 10.-14.00 eftersom kl.18.00 så ska jag vara där igen och vi  i butiken så gå på brudinsperation blir bjudna på middag och bli inspirerade till bröllop (brudbuketter osv)  och sen så får jag skjuts hem på kvällen. Känner på mig att det kommer att bli kul och en bra kväll imorgon!♥
Nu ska jag se om jag får tag på dennis, han kanske vill hitta på något?
kramar♥

solig Söndag

Hej♥
Idag är det underbart ute, solen skiner och vinden är skön. Jag kom nyss hem från dennis, sov där inatt eftersom han va barnvakt så vi hade filmkväll med barnen, hihi..
Fört kollade vi på Avatar, och den va grymt bra!
Sen kollade vi på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, har sett hur många gånger som helst men den är ändå bra.
Senare så ska jag träffa dennis igen och vi ska njuta av solen och så.
Hur skönt som helst.
Hoppas ni får en bra söndag i solen♥
Idag känns det inte som en söndag.

Lördag

Morgon allihopa! Idag så va det sol imorse men nu är det molnigt och segt.. Jag som tänkte man kunde vara ute och mysa. Och idag så är jag utslängd hemmifrån för min syster & hennes pojkvän ska ha fest eftersom han fyller 25 år! Så jag ska nog vara hos dennis efter klockan 5-6. Vi får väl se vad vi hittar på!
Hoppas ni har det soligt!
Kram♥

carro = elak

och nu är carro elak ;:(

fredagskväll

hej alla söta! Sitter hos Buddha nu och så, jag och pernilla försöker hitta webcamen men vi hittar inte:( och vi vet inte om vi vågar intstallera den för han är så aggressiv ....
Men jag hoppas ni har en bra fredagskväll!
Kramar♥

morgon!

Morgon söta läsare! Jag har haft dålig uppdatering men jag har vart hos alexandra sen igår, så har inte kunnat blogga, och att mobilblogga funkar inte på  min mobil..
Men jag är fortfarande hos alexandra, igår så bakade vi, gick promenader kolla film och grejer. Så det va en bra dag för mig igår, hoppas ni hade det bra ni med!
Jag lägger nog in något inlägg när jag kommer hem. Och ikväll så blir det fest så, bli bog inte mycket uppdatering ikväll heller!
Kramar

natti natti

nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla klart csi, hoppas ni har haft en trevlig dag!
kramar & natti natti♥

Bra dag idag!

Kom nyss hem från pappa! Haft en bra dag fullt av målning och matlagning! Känns bra att vi har fått tillbaka kontakten med pappa så igen, jag mena, från lördagen (innan den som precis va) så va vi med honom från lördag-torsdag + lördag(påskafton) Och jag har inte träffat honom så mycket på samma gång sen han bodde hemma (3 års sen). Men vi har kommit överens om att vi ska träffas mycket oftare! Och det tycker jag är ett bra avtal, hihi ..
Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag.
Idag blir det Kanal5 för mig efter klockan nio! , Desperate housewieves, cougar town, christine, csi. Så vet inte om jag uppdaterar mer idag men det märker vi, annars: Godnatt på er! ♥

god morgon

Morgon allihopa! Idag är det ingen sol framme här som jag hade hoppats på, senast det va sol va på Påskafton! Och jag saknar solen!  Idag ska jag till pappa och hjälpa han med det sista, sen efter det så kanske jag ska ut på fika med Caroline, (om hon mår bättre idag) Annars så får jag ringa dennis♥
Vad ska ni göra denna tråkiga väder dagen?♥
Jag kom nyss ut från duschen och har fixat mig, har tagit på mig glasögon som Pernilla köpte på Bikbok för ett tag sen, när alla hade sådana, så nu har jag lånat dom för jag tycker jag ser smart ut då! haha ..
Ha en bra dag!
kramar

natti natti - Allt för min syster/My sisters keeper

Kom nyss hem från Pernilla, vi kollade på en grymt bra film Allt för min syster/My sisters keeper. Och jag kan säga er att ni måste se den ni som inte har sett den! Den är så otroligt bra! Tårarna bara rann och man kunde inte kontrollera det! Så himla bra film och ni måste se den. Det kanske inte är en film för alla killar men nog för alla tjejer. Den va helt klart värd min kväll!
Ville bara säga det innan jag gick och la mig!
Natti natti hoppas ni somnar gott under täcket inatt! ♥

Måndag/annandag påsk

Hej alla söta! Jag är grymt seg idag, kollat film och grejer, vet inte om jag kommer göra något idag. Känns som en söndag, haha ..
Vad ska ni göra idag? ♥
Imorgon så ska jag över till pappa och hjälpa han att måla klart hallen i deras radhus,  han måste stå i en stege i en trappa så ska hjälpa han med det, det vågar man ju inte göra ensam!
Jag hoppas att ni får en bra dag idag!
Kramar

Söndag/Påskdagen

Hej glada läsare!♥ Hur har eran påskdag varit?
Min dag har jag spenderat hos mormor & morfar, ätit middag och pratat & spelat och grejer. Hur trevligt som helst säger jag bara! När jag kom hem skulle jag egentligen vara med Dennis men som vanligt bli det inte så.
Så det blir hemma sittandes kväll idag istället! Det är väl lika bra de..
Jag har hoppas ni har haft en bra påsk och får en bra fortsättning på påsken imorgon!
Kramar på er!♥

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK ALLIHOPA!!! Jag hoppas att ni får en bra påsk med masa roligheter!
Idag ska jag äta lax,pressad potatis & hemmagjord kall sås med Jenny (syster) Mathias (bror) Marcus (systers pojkvän)  Kommer att bli jättebra, och så hade jag planer att vara med Dennis idag men det verkar som om det håller på att skita sig.. Inte bra alls . Men annars blir de film med massor av godis på soffan och ringa någon mysig vän.
Nu ska jag kolla vad som ligger i påskägget och se om det finns något gott, och strax börja med maten!
Hoppas ni får en bra påsk, massa påskkramar från mig! ♥

flytt tajm

Så nu har jag vart hemma ett tag, gick till skolan imorse men hade bara en lektion så efter det så åkte jag till farmor & farfar och fick min födelsedags present! Hur bra som helst. Nu ska jag laga mat och vid halv 5 ska vi åka och hjälpa pappa att flytta! Kommer ha ont i ryggen sedan!
Puss på er

RSS 2.0