natti natti

nej jag har absolut ingenting att göra och är inte trött överhuvudtaget! Och jag har tagit bilder på de jag köpte igår men har inga batterier i kameran så kan inte överföra, hur segt som helst! Men måste skaffa batterier tills på fredag då det bli konsert!
Det är ingenting på tv och har inga filmer jag inte sett.
Men det blir väl att starta en film jag sett och lägga sig under täcket och glo.
natti natti på er!♥

just nu lyssnar jag på : Kaci Battaglia - i will learn to love again
(älskar denna låten och hoppas ni gör det med?)
och här kommer nästa låt jag älskar.
hon har en underbar röst och älskar hennes texter! Det är ju sånt man vill lyssna på, en text som man gillar och en text som man förstår och en text som får en att försöka mer än man troligtvis egentligen gör!
och det har inget med hannah montana att göra för jag hatar den serien eller vad man nu kallar det nu för tiden!
Lyssna på denna: Miley cyrus - the climb (har säkert lagt upp den förut)
Man kan inte kontrollera vad man älskar.


söndag

Kom nyss hem från dennis, vi har vart i centrum, köpt choklad & så! Sen kollade vi på blåsningen sen så gick jag för dennis skulle plugga till ett prov imorgon och jag ville inte störa honom!
Imorgon så är det skola igen, ganska segt. Och så flyttar alexandra, och jag kanske träffar dennis igen.
Har iallafall bara en lektion imorgon och det är engelska, och vi får väl se hur det kommer att gå!
Jag hoppas ni har haft en bra söndag!♥

hemma igen!

Nu är jag hemma från farmor & farfar, vi har pratat, spelat mulla & ätit köttbullar, potatis,sås och lingon! Är proppmätt nu, skulle inte ätit mig så mätt i magen, inte bra. Ska vara med dennis om en stund. Vi får se vad vi ska göra. Ska kolla om det kommer någon bra film ikväll kanske!
Hoppas ni har en bra söndag.

god morgon

God morgon på er alla, vissa är väl nyvakna, vissa sover, och vissa har vart uppe ett tag! Och jag har vart uppe sen strax efter 11. Men fixade mig nyss och funderar på att gå till farmor & farfar. Det va ett tag sen jag va där ensam. Så vi får se hur det bli med det! Och senare idag så ska jag äntligen träffa dennis. Jag hoppas ni hade en bra lördagskväll igår! Det hade iallafall jag! Den spenderades med alexandra som ska flytta imorgon. Vi kolla på film & prata & grejer.
Vet ni om det är någon bra film på tv idag? det hoppas jag!♥

film med alexandra

Nu sitter jag i soffan med alexandra pch kollar på crocodile dundee och pratar om jorbävningarna och tsunamin som dom säger ska komma! Har kollat på tigers film och nu på tv4 istället.
undra vad som händer imorgon, händer det något speciellt?
Nenu ska jag va social med alexandra!

lördagskväll

Jag har äntligen kommit på va jag ska göra idag! Jag skrev till alexandra och jag ska vara med henne! Hur bra som helst ju♥ Vi ska ta en promenad sen så ska vi se på film och prata. Hon flyttar ju på Måndag till frölunda så det är ganska segt, men jag kommer fortsätta att träffa henne, helt klart! Och Hon fyller 18 på fredag! Ännu bättre!
Och i april så flyttar min pappa lite längre bort, så va är det nu med att alla flyttar samtidigt? hur kan det gå ..
Hoppas ni får en bra fredagskväll!♥

tävling hos foki!

Jag är med i en tävling hos foki om ett presentkort på accessoarshopen.se! Hur bra tävling som helst eftersom det finns underbart fina saker där! Kolla så får ni se. Det va där jag önskade mig en väska i julklapp, men det va för sent att beställa så man kunde få den till julafton. Och om jag vinner så har jag chansen att köpa nästan va jag vill där, och dom har grymt mycket fina saker!
*håller tummarna*

hemma från jobbet!

Nu är jag äntligen hemma, jag slutade ca 14.15 så hämtade jenny mig så åkte vi till allum och shoppa lite :) JAg shoppade en jeansjacka till sommaren, bara 150 kr!! Och leggings/tihght, hur snygga som helst! :)
Snart så ska vi nog börja med maten för jag är hur hungrig som helst, vi får se va det blir.
Jag önskar er en bra fredag!

åker snart

Nu är jag uppe och kom nyss hem från dennis eftersom jag ska åka till jobbet snart, som tur är så får jag skjuts av min syster! Slipper ta bussen, wihooo! Och är hur trött som helst. Och ni vill inte veta hur det ser ut här hemma efter min bror haft fest, haha ..
Idag efter jobbet så har jag inget speciellt att göra, det blir nog att lägga sig på sängen en stund efter, för jag är så himla trött!
ÄR verkligen inte van att gå upp såhär tidigt på en lördags morgon! Vill ju ligga i sängen hos dennis och han håller om mig när vi sover, hihi..
Men nu så ska jag snart åka så ska fixa klart mig.

äntligen inne igen!

Nu är jag hemma hos dennis, kom precis in. och klart så är han i duschen och jag sitter härpå hans rum med tv och dator, helt okej ändå ;) . vet inte riktigt vad vi ska göra när han kommer tillbaka men vi kommer nog på något.
Och imorgon så har jag ingenting att göra eftersom dennis sket i mig och är med en annan istället. Det tycker jag är en dålig idé! Varför kan inte hans kompis komma hit nästa helg istället då jag är upptagen både fredag & lördag. då kunde ju hans kompis stannat hela helgen istället, och jag vet att dom båda vill det också. Men dennis är så dålig på att planera! men jag älskar honom ändå!

klart nu!

Nu har jag bakat klart, och pluggat lite på samtidigt :) haha ..
Men strax så kommer min bror hem med några kompisar som ska hjälpa han med maten så när han kommer hem igen så tar jag & jenny bilen och åker någonstans, typ allum eller någon annanstans, sen så äter vi sen så ska jag till dennis senare, (vet inte när han slutar).
Så det kanske blir lite dålig uppdatering idag men det är så det är vissa dagar, men jag skriver nog något när jag kommer hem till dennis.
Puss på er, och jag önskar er en bra fredag!♥

snart bakdax

Jag har nyss kommit ur duschen och fixat mig nu, hade planerat att börja baka åt min bror nu, men alla bunkar är i diskmaskinen som är i full rulle, så vet inte va jag ska göra nu när jag väntar på att den blir klar. Så det blir väl lite musik och kolla runt på internet.

just nu lyssnar jag på  Jordin sparks - Battlefield

skönt att vara ledig .. ?

god morgon på er! vaknade nyss, ganska trött & seg. Men ska in i duschen strax sen fixa mig, sen blire att baka 2 kladdkakor till min brors middag eftersom han ska ha en middag med sina vänner och sen fest eftersom han fyllde 20 i tisdags! Och efter det så blire nog att slappa en stund, men sen strax innan 5 så åker jag, syster & marcus ut och äter eftersom vi inte får va hemma, för att dom kommer vid 5.  Och efter det så drar jag hem till dennis, och sover kanske där, vet inte för jag ska ju jobba imorgon, så det blir kanske segt.
Men hoppas ni får en bra fredag!
Skönt att vara ledig idag!

torsdags kväll

Nu sitter jag och har tråkigt medan jag kollar på skidåkning stafett, det går väl sådär för sverige. Men jag sitter och väntar på att Csi ska börja på kanal5 och det börjar klockan 23.00 så det är en stund till.
Jag hoppas ni haft en bra torsdag och att ni får en bra natt också, jag vet inte om jag kommer uppdatera mer idag för ska nog bädda ner mig till csi senare.
natti natti♥
Dagens låt : Cheryl Cole - fight for this love
(jag tycker inte videon har någon handling men jag älskar låten!)

jag vann en klocka!

jag vann en klocka som jag tävlade om för ett tag sen, klicka här för att se inlägget. Och jag valde en blå för de va den finaste!
Det måste ha varit något som hänt för jag har aldrig vunnit något alls förens i måndags då jag fick hem tokio hotel biljetter utan att jag visste om det! Och för en stund sen så har jag fått mail av angeliiicaaaa att jag vunnit och måste välja färg så hon kan skicka den så fort hon kan!
2 mirakel på 4 dagar, va är det som har hänt? Det är iallafall något bra som hänt! :D
Jag är fortfarande chockad att jag fått 2 saker på 2 dagar .. Och oerhört glad!♥
Jag kanske borde köpa en trisslott?

vampire diaries

har tråkigt, jag bara sitter och väntar tills klockan slår 20.00 så jag kan se vampire diaries på tv6!
jag tycker den serien är bra och den är ju ganska ny också. hur bra som helst! *tummen upp*
Kolla på den! fast egentligen så måste man följa med från början. Men ni kommer gilla den i vilket fall♥

regn & slask

Kom hem för en stund sen, jag & min syster va ute och handlade, och det tog hur lång tid som helst. *chockad*. men när jag kom hem från skolan så hade inte snön börjat lägga sig, sen när jag går ut med syster 2 timmar senare, så är det över skorna!  Och nu när jag kom hem så regnar det!! Och hur kommer inte vägarna och marken bli då? slaskig och blöt och ingen kommer att vilja gå ut!
hur segt som helst ju!
Men nu väntar jag på pizza eftersom jag och min syster inte hittade något att äta just idag, men annars har vi handlat mycket! Hoppas nu har en bra torsdag?
Jag tycker att det känns som en fredag, men det kanske är för att jag är ledig imorgon för att alla lektionerna är inställda för min klass, hihi hur skönt som helst!

längtar!!!

Jag längtar så hemskt till tokio hotel konserten som jag ska gå på med alexandra på hennes 18 års födelsedag!!
Önskar jag fick träffa dom ansikte mot ansikte!
längtar, längtar, längtar!!!! :D

snöoväder på g

nu är jag hemma igen efter en skön och kort dag i skolan idag. När jag va på väg från bussen (10 min att gå) så i början så tänkte jag, men det går nog att gå i snön , det såg inte så farligt ut. Men sen när jag börjat gå och när jag kommer till halvvägs så klarar jag inte mer, jag får damp och börjar tänka nej jag sätter mig här och vägrar, men tänkte jag siken baby jag är? Och då kan man inte ens öppna ögonen, man får blunda och gå, och inte se vart man går, men jag kom iallafall levande!
Det börjar bli snöoväder igen, va f*n! jag orkar verkligen inte mer snöoväder. Och så går dom på taket just nu och skottar bort all snö så det inte rasar in, och det är läskigt! För man hör folk gå och man tänker ju inte att dom är där uppe! Och är ju ensam hemma, ännu läskigare!
orka mer snö!

morgon

Jag har sovit oerhört skönt inatt!
Men jag har fixat klart mig och ska gå till bussen om 20 min.
Ska ha växtkunskap och lunch sen så är det hemåt igen, och handla med syster!
Hoppas ni sovit skönt och får en bra dag!

kvällen

Kom precis hem, har vart med dennis och haft det bra! Jag kanske fixar fram headern imorgon vi får se om jag får hjälp, okej?:) . Nu ska jag kolla klart på extrem överlevnad, och sedan ska jag se på Whale wars på Discovery!
Hoppas ni haft en bra dag, och hoppas ni får en bra natt!
natti natti (vet inte om det kommer fler inlägg idag)

nästan klar..

headern är nästan klar nu! Och är ganska nöjd, ska få den klart först.
Men nu ska jag vara med min pojkvän!
ha det bra så länge!

ny video

Jag hittade precis Miley cyrus nya video "when i look at you" den va ganska bra om man gillar sådan musik, och det göra jag *tummen upp* . Så kolla in video här hoppas ni gillar den!

onsdag

hej på er! Hoppas ni har en bra onsdag! Jag va inte och jobbade idag för jag mådde inte på topp, så jag ska göra det på lördag istället, och det är lika bra det. Så jag & syster åkte ut och köpte present till alexandra, och jag hitta jättebra saker! Hur nöjd som helst!
Jag ska vara med dennis idag, jag önskar jag visste när han slutade.
Och så åker mamma idag till varberg och kommer hem på måndag eller söndag, det värker vi. Och det är ganska skönt när hon inte är hemma, (inget elakt) men ändå så saknar man henne ibland ♥
Och så är jag utslängd hemifrån på fredag eftermiddag & kväll för min bror ska ha middag och fest med sina polare och fira att han blivit 20, äntligen!
Så jag är antingen hos dennis eller någon kompis :)
Nu så ska jag börja med min header igen, och hoppas inte datorn för damp idag!
puss på er

natti natti

Nu går jag och lägger mig undet täcket och kollar film sen så sover jag!
Jag hoppas ni haft en bra dag idag.
natti natti och sov gott under era varma täcken!♥

imorgon

Imorgon så är det jobb som gäller så det blir ingen uppdatering på hela dagen för jag slutar ca 18.00-18.30 och börjar kvart i 10, så det kanske bli uppdatering på morgonen om jag orkar och hinner!
Men jag är säker på att det kommer att bli en bra dag imorgon, för det bli oftast alla jobbdagar.
Jag jobbar på Flower design på Mölndalsv. 1 ! Bara att ta bussen till korsvägen och sen 4:an eller 2:an en hållplats till Getebergsäng.
Men jag träffade inte dennis idag så vi träffas imorgon istället för jag va sur för dator la av när jag va klar och min bror fyllde år (men de va en bra sak!).
Och på torsdag så blir de förmodligen att åka till stan och köpa något fint till alexandra i 18 års present!!
Men ska ut på balkongen nu, puss på er!

damp..?

jag får DAMP!!!! Jag hade precis gjort klart min header och så får datorn damp och så de programmet svarar inte nu! och inte gjort på 1-2 h!!!!!!!! OCH JAG HAR INTE SPARAT!!! hallå elr?! skit också. måste göra en ny imorgon.
jädrans skit :(
nu är malin ledsen
älskar denna låten och alltid gjort!!
Pink - who knew

header!

Har inte uppdaterat något idag mer än ett inlägg, men det är för att jag sitter och jobbar på min nya header till bloggen! Och så är det ju min brors födelsedag!
Och detta är första gången jag gör min egna header innan så har någon nära vän gjort det, men nu tar jag på mig jobbet och det tar mycket längre tid då för jag måste lära mig!

hihi

Kom hem för någon timma sen för skolan, en ganska seg dag kan jag säga! Eftersom vi kom till skolan så hade vi ingen lektion så tänkte vi jaha då väntar vi på nästa och så har i inte den heller! Hur segt som helst så fått vänta på de 2 sista lektionerna idag sen 08.30-13.50 Hur tråkigt som helst!
Idag så fyller bror år, grattis till honom, och han älskar tangentbordet jag köpte!
Är fortfarande ganska chockad efter igår .. Men hur glad som helst!
Idag så ska jag vara med dennis, och mysa.
Hoppas ni får en underbar fortsättning på tisdagen!

(obs!!!!! gammal bild på bror!!!!!!!!)
GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN MATHIAS!!!!!!!!!!

tisdags morgon!

Just nu sitter jag på mcdonalds med alexandra , caroline &  elissa med carolines dator, hur bra som helst! Jag börjar igen klockan 11.30. Och efter skolan så ska jag vara med dennis. Fast har en väldigt lång dag idag! hur tråkigt som helst.
Grattis till min bror! 20 år idag!
blir tårta idag, det gör dagen ännu bättre!

hemma igen!

Nu är jag hemma igen, (eller a jag har vart det en stund). Men de va mys hos mormor & morfar, de va fika sen lite os.
Och jag är fortfarande oerhört chockad och glad över biljetterna jag fick på posten utan att veta det!!! :D
Men nu ska jag ut på balkongen, men jag kanske skriver senare, jag vet inte.
Men om inte så får ni sova så gott och ha en bra måndagskväll!

jag svimmade nästan .. :D

När jag kom hem från vårdcentralen(gjorde dennis sällskap) så va de bara jag och mamma hemma, så såg jag ett paket brev till mig och det står ingenting på det med än mitt namn. Så trodde både jag och mamma att jag beställt något utan att veta om det :s. Så går jag till mitt rum och öppnar och jag får panik och skriker på mamma och går sakta till henne och börjar gråta.. Och gissa vad som va i paketbrevet?
2 TOKIO HOTEL BILJETTER SOM JAG VART UTLOTTAD FRÅN OKEJ.SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:d
jag grät och det slutade aldrig, och jag är fortfarande överlycklig och nästan gråtfärdig!!!
jag hade alltså vart med i okej.se tävling om 2 tokio hotel biljetter, och för att vara med så va jag tvungen att smsa ett sms dit för tio :- och jag blev utlottad!!!!!!!!!!!!!!!! Det va kanske 1-2 månader sedan och dom hade inte skrivit upp någon vinnare så jag trodde ju att tävlingen va över och att jag inte vunnit. Eftersom jag har aldrig vunnit något och det blir min första och bästa konster!!!!!!!!!!!!
Bästa måndagen på länge!!

måndag

kom nyss hem från skolan!
Och köpt ett kort till brorsan som fyller 20 imorgon!
Och senare idag så ska vi åka till mormor & morfar eftersom morfar fyller år idag, då blire tårta! Hur gott som helst!
Idag är det måndag och man är oftast seg och trött eftersom skolan börjar igen, och det är bara värre nu när man har haft lov i en vecka. Hoppas ni har haft ett bra lov(ni som haft det) Och hoppas ni får ett bra lov (ni som har det).
Jag kommer iallafall knappt ut ur min trappuppgång utan att hoppa över snöhögar, för människorna kan ju inte skotta riktigt!
Börjar tröttna på kylan och snön som kommer hela tiden!

haha..

Har precis kollat klart på Die hard på kanal5 och nu börjar high chapparal.
Idag så va jag ute med alexandra och fotade lite och sen bakade vi och kolla film ju,
här kommer några bilder:
ramlade i snön som va skit djup!


la mig sedan ner på isen som hade massa snö på sig, eftersom jag va hur trött som helst efter en promenad i djup snö!


typ damp?

Natti natti, sov så gott!

bra dag!

Idag har jag haft en bra dag! Jag har vart ute med alexandra och tagit bilder och sen bakade vi lussekattar (a) och kollade film! Och jag kom precis hem. Och det känns inte alls som en söndag idag! hur bra som helst.
Hoppas ni har en bra söndag.
Jag ska äta snart och sen så ska jag vara med dennis och se om han mår bättre än igår, jag hoppas det♥

helgen

Förlåt för dålig uppdatering igår. Men jag va på ikea med syster och när jag kom hem så träffade jag dennis direkt. För det blev ganska sent (efter 7). Sen kolla vi tv och film och mös. Men han gick hem innan 1 (natten) för han mådde jättedåligt och hans skulle egentligen sova över. Stackaren och hoppas han mår bättre idag!
Och det blev ingen outfit bild igår eftersom jag hann inte innan ikea och när jag kom hem så såg jag förjävlig ut (ursäkta språket) eftersom de va snöstorm ute.
Men idag är det söndag och imorgon börjar skolan igen, de gillar jag inte. Jag känner på mig att det kommer att bli en seg söndag som många andra!
kram

tävling om mobil

jag är med och tävlar hos millaohm om en mobil på sidan styleimport!
Kolla in hennes blogg, hon har underbara tävlingar och en grymt bra blogg!

lördag idag!

Jag hatar detta vädret! Det har har snöat i flera dagar nu! På gränsen till söoväder, det är hemskt! Man kan ju inte ens gå ut, och va ska man göra inne?
Jag har fixat mig och grejer för dagen, kommer en outfit bild senare. För nu ska jag se klart på filmen på kanal3.
Jag hoppas ni har en bra lördag idag!
Idag ska jag vara med dennis, men tror det blir på eftermiddagen!

natti natti

Jag kom nyss hem från en promenad med alexandra! Den finaste tjejen ever ♥
Min dag har jag ägnat åt med dennis, vi har bakat, tv, myst & tjötat.
Hoppas ni har haft en bra fredagskväll!
Jag stör mig på att det inte går någonting bra på tv överhuvudtaget! På en fredag ska väl det gå skit mycket bra grejer så man inte kan bestämma sig?
Men nu så ska jag nog starta en film och lägga mig under täcket, har lite ont i magen så.
Men natti natti på er!

fredagen

Nu så sitter jag och dennis och kollar på csi miami på kanal9 . Sen så ska vi äta våran sockerkaka som vi nyss backade med chokladbitar i! ♥
Idag så har jag vart med dennis, och det kommer fortsätta att vara så!
Jag hoppas ni får en grymt bra fredagskväll!
kram på er!
vad gör nu denna fredagskväll?

mer 30 cm långa..

När jag va på balkongen förut så hängde det istappar som va mer 30 cm långa, så går jag ut och ser om alla andra har det så också, och dom är bara större och större ju längre bort.
Det är hur farligt som helst, man kan få dom i huvudet! Men det är på samma gång ganska coolt. haha ..
Och jag hann inte ta kort innan min syster förstörde, hon skulle bara ta bort en, (för skoj skull) men så fall 4 st ner!
Så jag fick inget kort.
Men nu ska jag in i duschen.
Kram !♥

morgon!

God morgon på er, jag vakna bara för en liten stund sedan. Det va hur skönt som helst att äntligen få sova längre än vanligt! Jag hade jätte stora problem med att somna igår men jag gjorde det tillslut iallafall.
Har ni sovit gott?
Nu ska jag städa färdigt efter igår, och sedan så ska jag vara med dennis♥
Hoppas ni får en bra dag idag!
kram på er,  skriver senare

natti natti

Nu så ska jag gå och lägga mig, min kväll har gått till att vara med familjen i soffan och pratat och kollat lite på skidor och anja persson fick broms idag efter olyckan igår. (det kommer en video på det i inlägget).
Ska kolla på csi i nu på kanal5. Och imorgon så får vi se vad som händer.
Hoppas ni har haft en bra kväll!
anja perssons fall igår. (ganska elak video med låten, men hittade ingen annan. men jag fattar inte vem som gör så?)

hemma nu!

Jag kom hem för en stund sen, jag har vart i stan med mamma & hennes pojkvän. Eftersom jag skulle köpa något till min bror, och det blev inte det tangentbordet som jag visade igår, för jag bestämde mig för att köpa något eget så jag köpte ett annat tangentbord och jag hoppas att han blir glad på tisdag för det!
Så åt vi i stan och sen tog vi en öl eller aa dom tog en öl och jag fick apelsin juice så satt vi och tjöta :)
Så det har vart en bra eftermiddag.
Och jag blev inte riktigt klar med städningen så jag får fixa resten imorgon eftersom nu så vill jag bara ta det lungt!
Igår när jag va med dennis så hade han börjat lyssna på ett annat program än spotify som alla använder nu. Han har tydligen börjat använda Grooveshark och jag testade det idag, och det är faktiskt också bra, och dom har så mycket mer låtar där, låtar som dom inte har på spotify som jag letat efter hur länge som helst, och dom finns på Grooveshark. Hur bra som helst!
Men jag använder iallafall både och!
Kolla in sidan så får ni se!

dagen idag

Morgon på er! även om jag vart vaken ett tag men alla har nog inte det. Jag började precis att städa och mitt rum ska bli skinande rent! (hoppas jag)
Idag så har jag och dennis vart tillsammans i 21 månader, 1 år & 9 månader! Hur bra som helst ju ♥
jag ska inte skriva så mycket mer just nu för jag ska fortsätta att städa!
skriver senare, ha en bra dag!

Fame

jag och dennis har precis kollat kklart på filmen Fame och den va hur bra som helst men seg ibland! Men jag tycker att ni ska kolla på den. Fick en semla och den va ännu bättre! haha .. nu vet jag inte riktigt va vi ska göra men kommer nog på ngt ,
ha det så bra!

...

jag hade världens jobbigaste kväll igår, jag va hur sur som helst så jag blev sur på dennis utan någon anledning (stackars honom♥) men det är löst nu men iallfall så sklle han med till stan om han va vaken när jag åkte, men det va han inte så ringde han mig när han vakna, då jag va i stan, så bad han mig ringa upp igen när jag kom hem, och det gjorde jag, men gissa vad?
Han va inte hemma och hans mobil va avstängd. Så jag kommer förmodligen inte få tag på honom på hela dagen. Hur segt som helst! Jag stör mig bara på att han bad mig ringa upp och sen får man inte tag på honom. Annars hade det vart lungt. Aja men jag överlever nog ;).
malin♥dennis

hemma nu

Jag kom nyss hem från stan och jag vet va jag ska köpa till min bror i födelsedags present! Hans tangentbord gick sönder så jag och min syster ska köpa ett tangentbord på teknikmagasinet, här kommer en bild:
ska in om några dagar och köpa det, om vi inte hittar ett ännu bättre för ungefär det priset :)

glömde säga..

om det inte kommer in några inlägg som jag ändå skriver så är det min dator, den har blivit otroligt seg och hur jobbig som helst! Antingen så har jag fått virus eller så vet jag inte vad. Jag har ju haft den i några år så det kan ju vara det. Men iallfall jag ville bara att ni skulle veta att om jag inte "skriver" några inlägg så är det datorn som lagar och jag inte kommer in någonstans.
Kanske borde kolla på dator när jag ändå är i stan, men jag lever ju bara på studiebidraget så det är inte så stor chans att jag kommer att skaffa någon ny på ett bra tag.
Men puss på er, hörs förmodligen senare!♥

Morgon

Jag gick upp för ett tag sen men jag kollade på biggest loser finalen och åt frukost. Snart så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och sen ska jag åka in till stan eftersom jag måste köpa något till min bror som fyller 20 på tisdag!♥
Efter jag vart i stan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med dennis eller någon vän, det blir nog bra. Det är så skönt att man nu kan sova så länge som jag vill eftersom det är sportlov! Det spelar ingen roll om man inte gör något speciellt eller om man är ute hela dagarna, det är ju lov! Antingen så vilar man ut eller så gör man så mycket man kan!
Jag hoppas iallafall ni får en bra dag idag♥
Vad ska mina läsare göra idag?

natti natti

Ska lägga mig nu efter ett samtal med dennis och csi.
Imorgon åker jag till stan strax efter jag vaknat & fixat mig, så jag vet inte om jag lägger ett inlägg innan, annars kanske det blir lite sent. bara så att ni vet♥
Sov gott nu, hoppas ni ligger och gottar er under täcket!
natti natti

Just nu lyssnar jag på JoJo - leave (get out). Jag lyssnade på den för typ 4 år sen och la den till min spelningslista för några dagar sen :)

tävling

go kväll. Jag hittade precis en underbar tävling hos angeliiicaaaa det handlar om en sådan klocka jag har kollat på hur länge som helst!  Jag jag skrev upp mig på tävlingen direkt när jag såg den!
Och jag hoppas verkligen att jag vinner eftersom jag aldrig vinner något, vet inte varför. Kanske för otur med mig? haha inte bra ..
Men ni hittar tävlingen hos angeliiicaaaa och den sponsras av weardesign och där finns ju självklart klockan jag vill ha!
*jag håller tummarna på att jag vinner*
Kanske skriver senare, om inte så får ni sova så gott inatt! ♥

Gratissaker

försöker få en voddler invite :)
http://www.gratissaker.com/

(Y)

Precis ätit middag kotlett med kroketter (vitlökssmak) haha..
Det va mysigt att vara hos farmor & farfar, vi fick lite fika & så, Det är så bra att dom bor så nära så det är gå avstånd!
Men jag hittade en sida idag som jag tyckte va grymt bra eyeslipsface.co.uk jag tycker ni ska kolla in den!
Den här är så himla vacker!

Tisdag

förlåt att jag inte har skrivit men jag har inte kunnat logga in på blogg.se vet inte varför men de har vart helt cp :S:S:S:S
Men iallafall, min alla♥dag va jätte bra! På lördagen så va de ju fest hos buddha sen så gick jag och dennis hem till mig och sov här, på söndagen så kollade vi skräckfilm på förmiddagen, sen så överraska dennis mig med att gå ner till sjön och grilla korv (lunch) och varmoboy och så, hur mysigt som helst! , sen så lagade vi hemgjord pizza och den va klar vid 7. Efter det så doppade vi jordgubbar i choklad och sen gjorde älsklingen ett bad till mig och jag fick ligga i skumbadet på min rosa nya badkudde och dennis satt utanför och mata mig med jordgubbar och vi snackade och så , hur mysigt som helst! Sen så kollade vi tv & mös :) Hur bra dag som helst!
Malin♥Dennis
Igår så va jag med dennis och efter han gick hem så slappade jag mest och så.
Idag så ska jag till farmor & farfar eftersom Farmor fyller år! Sen på kvällen så ska jag va med therese♥
Men nu så ska jag in i duschen och sen dra till farmor!
Ha en bra dag!

alla♥dag

Igår så va det en bra kväll tills typ slutet då de blev tråkigt och segt så jag och dennis gick hem till mig och la oss och kolla film :).  Ska klä på oss nu och så ska han överraska mig med det han vägrar säga, haha ..
Jag hoppas ni får en underbar alla♥idag!
Skriver kanske senare, puss på er♥!

partyy

Sitter hemma hos Buddha och festar haha, va bara tvungen att lägga ett inläggnär jag ändå va inne på internet. Hur bra som helst, kanske inte läger in ett inlägg senare, haha..
hihi/buddha
Ingen har kamera så det blir inga bilder imorgon alls,
Hoppas ni får en bra lördags kväll!

punkt punkt punkt ...

En bra dag blev plötsligt en dålig..
Vet inte om jag ska på festen ikväll, vet inte ens om jag ska träffa pojkvän..
Allt bara föll ihop på ett klick.
va är det som händer egentligen?
Så ska lägga mig på sängen nu och höja musiken, orkar inte städa eller fixa mig. Och hoppas på att ett mirakel sker.
jag hoppas iallafall att ni får en bra lördag och njuter så mycket av de som möjligt.
Saker kan ju förändras på bara någon en sekund
Saker kan förstöras på bara någon sekund
Jag hoppas iallafall att saker och ting löser sig.

just nu lyssnar jag på Kate voegeles låtar på spotify.
Kate voegele - No good
Kate voegele - You can't break a broken heart
Kate voegele - devil in me (dålig kvalité!)
Det är några favoriter, hoppas ni gillar dom!

Lördagen

Idag så åkte jag, syster & hennes pojkvän till allum ganska tidigt nästan när det öppnade. Så köpte jag lite blommor & kort till dagen imorgon till några söta ♥ Och så fick jag en helium ballong eftersom jag handla över 100:- ! Den va hur söt som helst, haha ..
Jag ska börja städa nu sen så ska jag in i duschen sen fixa mig och sen hämtar dennis mig och vi drar till Kristian och festar :) Mysigt hoppas jag. Och självklart så ska alexandra med♥
Men jag kanske skriver ikväll om inte så imorgon!
Men jag hoppas ni får en grymt bra lördag!
Kram på er ♥

natti natti

Eftermiddagen spenderade jag med alexandra tills typ tio någon gång, vi fixa presenterna och målade tavlor, haha!  Sen så spelade jag spel med syrran och marcus, de va la kul eftersom man va trött så gjorde vi det tills typ tolv. Och nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag sover gott!
Och jag hoppas att ni sover gott under era täcken och värmer er!
Natti natti  ♥

bra dag idag?

Idag va jag i skolan och hade tråkiga lektioner haha.. Men jag och alexandra åkte till Ikea sen och hon köpte födelsedags presenter till hennes syster som fyller 20 på alla♥dag!
Och jag kom hem för en stund sen och har hur ont i fötterna som helst, och så har jag fått skavsår på benen av jeansen, inte bra alls.
Sen så ska jag försöka slå in dennis alla♥dag present, vi får se hur det går. Sen så ska jag nog ut med syster & marcus och åka längdskidor eftersom det är mycket roligare än att cykla på motioncykel!
Denna helgen så slipper jag min bror för han åkte och lanade hos sin kompis i Mölndal, det va aslänge sedan han gjorde det sist, men ganska skönt.
Imorgon är det fest hos Kristian! Hoppas det blir bra.
Men nu så ska jag kolla lite tv, puss på er, skriver senare!
Och tack för det senaste kommentarerna jag uppskattar det verkligen. Nu vet jag att det är iallafall några folk där ute som kollar på min blogg ibland! ♥

Godnatt allihopa!

Jag satt precis och kolla på Grannfejden, det va en väldigt ovanlig fejd med en gammal surgubbe!  Nej men det är ju ändå bra att det finns detta program för dessa folk!
Men nu så ska jag kolla på CSI på kanal5 :)
Och sova hur gott som helst hoppas jag!
Men natti natti sov så gott ♥

Ny tävling hos Foki

Jag är med och tävlar i en ny tävling hos Fokis om en valfri produkt på Loreal.
Jag hoppas att jag vinner eftersom jag aldrig vunnit något, okej jag kanske verkar lite gnällig men jag vill verkligen vinna, haha .. Men jag har kollat in den produkten så många gånger inne i stan men aldrig köpt för jag har inte vetat om de va värt pengarna, alltså om den va bra eller dålig. Och jag fick reda på härromdagen att den är verkligen värt de, så jag satsar på denna produkt (klicka här!) Hoppas jag lyckas!
Ha det bra så länge!

bra dag!

Kom hem från skolan typ vid ett någon gång, och jag hade vart i stan och köpt alla♥dag present till min pojkvän, blev nöjd :D Och kan inte säga va det är här på bloggen för han läser ju den, men kan berätta när han fått det.
Idag hade jag bara en lektion för vår idrottlärare va sjuk så vi slapp idrotten, hur bra som helst!
Ska vara med älskling sen efter maten och snart kommer mamma hem och hon vet att hon ska få en överraskning från mig, de jag berätta om igår.
vi får se hur hon reagerar!
ha det bra så länge, ska in i duschen nu!

mamma <3

Idag så fick jag ju tulpaner så jag gjorde ett eget kort och gjorde en fin bukett till mamma, så när hon kommer hem imorgon när jag sover så blir hon glad även om hon har en dålig morgon ♥
På kortet står det : Till dig mamma! Jag älskar dig! Kram Malin , i ett stort  hjärta och massa stjärnor och så :)
Lägger kanske upp en bild imorgon.
Just nu kollar jag på Extrem överlevnad, sedan whale wars efter den dödlig fångst  & allt på Discovery chanel.  Kommer nog somna vid dödlig fångst någonstans där. haha ..
Men skriver mer imorogn, sov ggott

Praktikdag idag

Har vart en väldigt lång dag idag! Började kvart i tio och slutade halv sex. En timma för tidigt :) , men Anna är så himla snäll och hon bryr sig och vill verkligen lära ut! Helt underbar praktikplats!
Jag fick med mig hem 5 paket tulpaner i vilken färg jag ville !
Men ska snart äta tjockkorv och stuvade makaroner med syster & bror! Ska bli gott och få nått i magen för jag är trött och har ont i benen och fötterna för jag hade de sämsta skorna idag!
Men jag är fortfarande lika osäker som igårkväll, men jag försöker att inte tänka på de!
Efter jag ätit så ska jag ut på balkongen sen kolla tv och slappa efter en lång dag, sen blire tv och sova :)
Jag skriver nog senare igen så, ha det bra så länge!

just nu lyssnar jag på: Jimmy eat world - 23

Lång dag idag och dåligt slut

Idag så vart det en lång och seg dag. Va i skolan först och slutade vid 3. Sen åkte jag och gabriella in till stan och skulle kolla va man kunde köpa till sin pojkvän till alla♥dag, jag hittade absolut ingenting men Gabbe hittade ett sexigt nattlinne som hon ska ha på sig iallafall. Och det va bra.
Åkte hem vid sex och va hur trött som helst,  äter pannkakor med min bror och sen träffar jag dennis, och det va la kul tills slutet. Orkar inte prata om det på bloggen, bara sånt de närmsta behöver veta ♥
Och nu sitter jag här helt blandad med känslor, vet inte om jag ska gråta, skratta eller skrika?
Va brukar ni göra när ni känner så?
Jag brukar sätta på bra musik som jag tycker förstår mig och ganska lugn och (sorgsen?) jag vet inte vad men det känns bara rätt att lyssna på den slags musiken då, och sätta sig vid youtube och kolla one tree hill videos, eftersom jag älskar den serien, eller så startar jag one tree hill avsnitt eftersom jag har alla till halva säsong 7 . tummen upp för det.
Vad gör man när det inte finns någon där för dig just nu?
Vad gör man när molnen börjar komma och man börjar känna sig nere igen?
Vad gör man när ingen förstår dig?
Finns det något man kan göra då?
Jag vet inte om det känns rätt att skriva sånt på bloggen men jags skriver ju bara vad jag känner och det är ju den också till för. Jag känner mig typ trött eller något, men känns inte som om det är att jag är trött, känns som jag vill lägga mig ner i sängen under täcket och somna till någon bra låt. Men jag skulle inte kunna somna för det skulle inte kännas rätt efter det här.
Imorgon har jag en lång dag framför mig, praktikdag imorgon, och jag känner mig lite dum eftersom jag älskar att vara där men har inte vart där på 2 veckor, för jag har vart sjuk ju. Och så är det ju så att jag måste egentligen till ungdomsmottagningen imorgon, men jag vet inte va jag ska säga till dom för det känns så himla dumt? Egentligen så måste jag ju till UMO för jag är försenad, och det brukar inte visa något bra. Och även går jag på p-piller? Visa saker är så sjuka i världen och mens är något av det. + jag vill inte gå dit ensam men alla mina vänner praktiserar ju typ?
Så jag funderar på om jag ska ha en p-stav sen efter den sista kartan, det blir nog bäst så! (obs!! inte för att bloggen intresserar sig direkt?)
Det känns som om något värre kommer att hända, men vad?

På en av mina spelninglistor på Spotify som jag lyssnar på just nu finns dessa(bara några) :
Feeder - feeling a moment

Story of the year - sidewalks

Secondhand serenade - fall for you

The wreckers - lay me down (denna video inte alls bra, men älskar låten!)

State of shock - Best i ever had (älskar denna låten, videon jag ville lägga upp tillåts inte i mitt land-.-)

Brad paisley - Whiskey lullaby
Nej nu får det räcka, nu ska jag kolla tv och se om jag kan sova såhär.
Men hoppas ni får en bra natt,
ha det bra..

tävling hos Foki

Foki har lagt upp ännu en bra tävling med bra priser!
Man kan vinna ett klädesplagg eller en accessoar på Melba om man länkar till melba på ens blogg sida eller för de som inte har bloss kan registrera sin mail på melbas sida och få nyhetsbrev. Sen ska man kommentera i Foki's blogg att man är med i tävlingen och hon utser en vinnare på torsdag!
Jag håller fortfarande på att kolla på deras sida för att kolla va jag vill ha om jag vinner. För det finns så mycket som är så fint och man vill ha! Men vi får se hur det blir, eftersom det är ju inte säkert att jag vinner ens, ganska liten chans, men man kan ju ändå hoppas! Och det gör jag .
Jag tycker att ni ska följa Foki's för det är den värd, hon skriver om allt möjligt, som vad hon gör på vardagen till uppfinningar som jag aldrig hade hittat. Den är hur bra som helst och man fastnar för den snabbt!
Men nu så ska jag äta middag med familjen, ha det bra så länge!
skriver senare

sorry

förlåt att jag har vart så dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp hela helgen och så. Jag va med dennis hela dagen igår och i lördags åkte jag skidor men det sa jag .
Men jag ska skärpa mig och börja blogga som vanligt igen!
Jag och alexandra har äntligen gjort klart Svenska arbetet! Hur bra som helst blev det !
Idag så funderar jag på att gå till farmor & farfar men jag har inte bestämt mig än, men jag kollar just nu på internet efter något jag kan köpa till dennis till alla♥dag. Och jag tror jag hittat något, men kan ju inte säga det här. haha .. Men aja nu ska jag sätta mig vid tv:n och glo lite där. Men skriver nog senare, puss på er, hoppas ni har det bra!

musik

Just nu lyssnar jag på Miley cyrus ft. Billy ray Cyrus - Butterfly fly away

Miley cyrus - the climb

ont i hela kroppen!

Kom hem vid 5 efter en timmes bilfärd. Jag åkte runt nio imorse med jenny & marcus till Kesbergsbacken i Vårgårda. Och jag har aldrig åkt skidor förut men nu så har jag det! och fy f*n va jag ramla i början! Började nästa gråta och ge upp flera gånger. Men sen efter ett tag så fick jag in det och kunde åka i backen mycket bättre!
Jag har ont i hela kroppen och min fot knäcks hela tiden :( . Men jag har haft grymt kul  (efter jag sluta ramla) . Jag ska åka dit igen men då tror jag att jag sa åka snowboard, aja vi får se. Jag ska in i duschen nu sen så ska jag få tag på dennis och vara med honom.
Skriver kanske senare men annars imorgon, puss på er!
Jag rekomenderar Kesbergsbacken i Vårgårda!

Fredag 5/1

förlåt förlåt förlåt. Jag har vart sjuk hela veckan så jag har inte vart inne på bloggen på jätte länge, förlåt. Men jag har iaf bara vart hemma och glott. Utan idag, då jag va i varberg och hälsa på mamma som är sjuk och är hos sin pojkvän. Och har åkt längdskidor med min syster & marcus, jättabra träning och ska göra det ofta! Hur bra som helst.
Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Kesbergsbacken men jenny & marcus vi ska åka skidor eller snowboard, jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket jag ska åka!
Sen när jag kommer hem så ska jag träffa min älskling!
Hoppas verkligen ni har haft en bra vecka och är friska!
ha det bra så länge, ska försöka blogga innan jag åker imorgon.
puss på er!

ingen ork

ne.. jag orkar inte mer. Det är så mycket strul just nu. Jag vet inte varför jag ska skriva det på nätet, men här är ju det enda stället jag kan skriva av mig och det är ju som min dagbok.  Så det är därför.. även om det inte är så bra. Men just nu så känner jag att jag bara inte bryr mig, inte bryr mig om något.
du kan dra åt helvete för jag orkar inte med dig längre,
varför ska du bara försvinna när jag behöver dig som mest?
varför är du en sån idiot och förstår ingenting?
varför behandlar du mig såhär?

det va längesen jag kände mig såhär senast, jag trodde allt hade försvunnit och allt hade blivit bra. Men nej, tydligen inte, jag orkar verkligen inte denna känslan eller dig!

När livet sviker är det bra att vara två
Men ena halvan av mig slutade förstå
Ett misstag som förändrade allt, hela min värld?

Vad ska jag göra för att allt ska bli som de en gång va?


bada precis & är sjuk. BILDER fr. 30/1 !!!

Jag kom nyss hem upp ur badet eftersom när jag vakna imorse så kände jag mig jättedålig så jag stanade hemma idag och sov till ca elva. sen kollade jag på tv och hoppade i badet, och det va hur skönt som helst att ligga i badet och läsa boken SÅLD av Zana muchsen (självbiografisk). Den är hur bra som helst, den måste ni läsa!
Jag är allmänt seg i hela kroppen och har lock i öronen och snorig & hostig osv.
Men nu ska jag lägga upp några bilder från i lördags!

jag & pernilla eftermiddagen och början av kvällen!


jag & dennis <3


carro leker med dildon/vibratorn hon fick av mig & alex :)


Pernilla älskade va carro fick :)


Carro & jag


Jag & alexandra


Pernilla


Jag


Caroline, pernilla & jag


Profilbild på mig & min outfit!


mig efter lite dricka ..


tummen upp för carros fest, tummen upp för drickan (y)


alexandra som druckit kanske?

nu har jag bara fylle bilder kvar och dom blir alldeles för pinsamma att lägga ut på bloggen! haha puss på er och ha det bra så länge!

visual styles

jag sitter och letar "teman,skins" till vista, hittar inte så många till just vista, det finns mer till xp. Men jag har laddat ner en för en stund sen, den va hur snygg som helst, men den funkade inte, helt sjukt fattar inte varför :s Men nu håller jag på med en annan nu samtidigt som jag skriver och vi får ju se hur det kommer att gå.

just nu lyssnar jag på Keri hilson - knock you down
nej det funka inte denna gången heller! , Jag behöver någon som kan det här!!!
hjälp mig. det funkar ju inte. snart kastar jag ut datorn genom balkongen eller något!

Måndag 1/2

förlåt för att jag knappt bloggat i helgen men jag vart så upptagen i lördags och igår så va det en allmänt seg dag och så, men jag hoppas det är lugnt!
Men idag så köpte jag en ny väska eftersom den jag fick av min bror har gått sönder, jag som gillade den så mycket, och den höll bara i 1 månad!
Jag spelade lite guitar hero med min bror förut, jag spelade trummor och han gitarr ;), och han är grymt mycket bättre än mig men så är de ju. Mamma har åkt nu och kommer imorgon igen. Hon har åkt till sin kille i varberg. Men ibland kan de va ganska skönt utan mamma här, speciellt på helgerna. Och jag säger det inte bara för att vara elak, säger det för att det är så det är.
Jag har bestämt mig för att börja träna på motioncykeln varje morgon innan jag hoppar in i duschen och åker till skolan. Jag tror nog det kommer att bli ganska segt i början men jag hoppas att jag kommer att göra det och att jag kommer att minska lite i vikt för det behöver jag.
På senaste tiden så har jag bara kännt mig sämre & sämre och jobbigare & jobbigare så nu har jag bestämt mig för att börja träna regelbundet!
Jag har haft en grymt bra helg, och lördagen va ju då bäst! Jag fick inte tag på bilderna igår men ska försöka idag, och om jag får tag på dom så ska jag lägga upp några här!  Det finns 105 bilder från i lördags på carolines facebook, men det blir absolut inte så många! haha.
Nej nu så ska jag ta på mig varmt och gå ut till balkongen. Jag skriver senare, ha det bra så länge!

just nu lyssnar jag på Ke$ha - tik tok

RSS 2.0