helgen redan slut?

Idag så åkte jag in till stan och mötte Syster och hennes pojkvän sen åkte vi hem till dom och gjorde middag och hade mysigt, kom dit tomhänt men kom hem med en överfull påse som höll på gå sönder, haha.
I fredags och lördags så har jag tjänat pengar på att bara göra min hobby! Fixa naglar ;) . Har gjort malins och hennes systers naglar. Sjukt snyggt!
Imorgon har jag inge skola men jag och alexandra ska spela in lite till filmen (projektarbete). Så har lite tt göra iallafall!
Hoppas ni haft en trevlig helg!


Torsdag

Nu fukar äntligen min dator! Hur glad som helst, behöver inte klippa och klistra. :) .
Det är sjukt stressigt i skolan just nu, bygger upp betyg och så är det prjektarbete och ett till slags "projektarbete". Men snart tar jag studenten så det är bra och skönt!!
I måndags så fick jag mitt paket från hong kong som jag väntat på i 3 veckor och några dagar. Och det var akryl nagel produkter så nu har jag fina naglar och imorgon eller på lördag så ska jag fixa Malins naglar och det ska bli kul eftersom det är ju första gången jag gör det på någon annan :)
Och nu jobbar jag ju extra så tjänar lite extra pengar om  månaderna, och det är så himla skönt att tjäna pengar, kan inte beskriva det. Men gud va skönt! :D
Ha en bra kväll ♥

RSS 2.0