Söndag 31/1

Igårkväll så va det en grymt bra kväll hos carro! Jag ska lägga in bilder senare för jag har inte fått dom än. Men ni ska få se några ialllafall .Jag och dennis kom hem vid 3 inatt och vakna vid typ halv tolv, (alldeles för tidigt). Och idag har vi bara slappat, kollat tv, film, duschat, ännu mer tv. Och han gick nyss hem, han va så trött. haha stackarn.
Men ja nu så kollar jag på tv och det är en seg söndag som vanligt.
Men ska kolla tv nu, ha det så bra, lägger in bilder senare!

Lördag 30/1

Morgon morgon på er allihopa! Jag kom hem ganska sent igår för filmen va ganska lång så jag la inte in ett inlägg när jag kom hem för att jag va så trött och gick och la mig. Men filmen va grymt bra och jag rekommenderar den till er alla! Den måste ni se, jag va börja nästan gråta flera gånger, men jag höll mig för jag gillar inte att gråta, spec inte på en bio , hehe..
Än så länge idag så har jag färgat jennys & marcus hår, och jag älskar att göra sånt eftersom jag inte kan göra det på mig själv för jag är allergisk mot hårfärg, och usch va hemskt det är när man färgar håret när man är allergisk (då jag inte visste att jag va det). Usch, aldrig igen, även om jag vill. Det enda jag kan färga mitt hår är hos frisören och det är att dom gör slingor med en henna hatt och det är inte så kul för jag vill ju färga hela mitt hår, och det kostar så himla mycket och man måste göra det typ 2-3 gånger. Så jag färgar hellre mina vänners och familjs hår. Men försiktigt för jag kan inte få någon färg på mig alls, det blir stora utslag och kliar och det är inte roligt alls.
Men klockan 18.00 idag så ska jag på middag hos caroline sen blir det 18 år party :D
Hur bra som helst. Men nu så ska jag fixa mig lite och så
Jag skriver senare innan jag går till carro och lägger in en bild!
HA det så bra så länge!
Just nu lyssnar jag på Emilia - Big big world (älskade den som barn)
'
Videon är väl inte så jättebra, den är småtråkig, men den är gammal! Och låten är jättebra.

biokväll

Om tio minuter så ska vi ta bussen in till stan och så får vi vänta ett tag innan filmen börjar för att vi tog bussen, men om vi hade tagit en senare hade vi knappt hunnit. Men vi ska iaf se Precious . Och jag hoppas den är lika bra som jag tror! Men jag ska fixa mig det sista nu. Puss på er
Jag skriver senare när jag kommer hem, Ha en underbar fredagskväll!

trött och hungrig

Kom nyss hem från skolan och har haft en jättebra lektion, hur kul som helst, måla ritningar för en annorlunda terass. Men Idag när jag och alexandra skulle av bussen och till spårvagnen så ramlade hon mitt på vägen och kom inte upp för det va så halt, stackars alex ♥ .
Men fick ett sms av syrran förut och hon har bokat biljetter för filmen Precious, jag ska lägga upp trailern så att ni får se va det är för film, men jag tycker den verkar jättebra för jag gillar sådana filmer. Och den hade tydligen biopremiär idag!
Början av trailern är inte så bra men om man fortsätter att kolla så faller man för den direkt!
Jag skriver mer sen, puss på er, ha det så bra så länge!

Fredag 29/1

Idag så försov jag mig så jag ska till skolan kl 14.00 istället så har ganska tråkigt för tillfället. Jag funderar på att gå på bio ikväll på Precious för den verkar så himla bra! Men vi får se om det blir så om med vem isåfall.
Jag va nyss nere i tvättstugan och bokade tid på måndag för jag vill ha mina kläder tvättade! haha ..
Imorgon så blire party hos Carro som blir 18 i helgen! Men innan det så ska jag opå middag hemma hos henne och sedan så är festen. Det kommer bli hur bra som helst!
Men om det inte blir bio ikväll så blir de film i soffan!
igår så köpte jag och alexandra presenten till carro och slog in den. Den kommer lätt att vara den fräckaste presenten där! haha, så sant så ..
Men nu så ska jag kolla lite tv och hoppa in i duschen, ha det bra så länge!

just nu lyssnar jag på Jordin sparks - batterfield

Luggen & de nya sakerna

Nu kommer det lite bilder på luggen, piercingen, rosetten och så.
Det är min nya rosett också, som jag köpte Accessorize för 28 kr. (de va 70%rea)
och det är min nya puder som jag köpte på lindex för 79:-. ord pr. 129:- Märke: Isadora, velvet touch compact powder. Och den är jättebra!
Och nu en bild så man ser den nya röda ploppen till min piercing i läppen.
Köpt på UVX för 49:-

Torsdag 28/1

Jag kom nyss hem från skolan och så. Va inne i stan med alexandra och köpte carolines present. (kan inte säga vad på bloggen). Men hon kommer att bli chockad! haha .. Idag så ska jag & alex slå in preseenten sen så ska jag vara med dennis, för han sket i mig imorgon den snorungen .. :)<3
Men nu så ska jag leta inslagnings papper!
puss på er!
Just nu lyssnar jag på Travis - Re-offender
Refräng är bra och så men i verserna så låter det inte lika bra.

klippt lugg & klippt alexandra hår.

Så jag och alexandra blev nyss klara med klippningen, Hon började med att klippa min lugg klockan 8 och blev klar  9. Och det blev hur bra som helst! Och sen direkt efter så började jag med att klippa hennes hår(toppar&så) Och blev klar 22. Och jag tycker att det blev rakt och blev jättenöjd med mig själv.
Jag tar ett kort på hur mitt hår blev imorgon och så. Ska lägga mig i sängen nu och kolla tv.
Godnatt på er och sov så gott!

Lyssnar på Go go dolls - Iris
jag hittade inte den riktiga videon så får bli denna.
Puss på er!

Onsdag 27/1

Idag när jag va i stan så köpte jag hårsak med rosett, puder för rimliga pris. Sen när jag va inne i Missäy i nordstan så skulle jag och alexandra gå ut och så pep det när jag gick ut, så gick in igen och testa gå ut igen och det fortsatte att pipa och jag blir ju självklart orolig. Så jag går till kassörskan och säger: Jag piper, men jag har inte snott något! (med stora ögon). Så frågar hon om jag har köpt något innan, så berättar jag det så har dom dom jag köpte hårsaken hos glömt att ta bort smyglarmet så kassörskan gör det och säger att jag ska tesa gå ut igen, och gissa vad? Det pep igen och jag får ju panik. Så jag tar upp min j*vla puder och så är det ett smyglarm på den också som lindex inte har tagit av! Blev så sur på dom.
Men nu ska jag tvätta håret och gå till alexandra och klippa håret, och jag ska klippa henne :)
Men här av mig senare , ha det bra så länge!

håll tummarna för mig!

Så precis innan jag skulle stänga av datorn så kollade jag bara igenom min bloglovin och se vilka som va uppdaterade av dom jag följer varje dag och så såg jag att Foki hade börjat den nya tävlingen. Och visste ju att hon skulle ha en tävling för hon hade sagt det innan och jag följer hennes blogg eftersom den är intressant och hon bloggar om sånt jag inte vet någon annan gör, t.ex udda grejer och saker man kan köpa, osv. Jag tycker att ni ska börja läsa hennes blogg om ni inte redan gör det! Men iallafall man kunde vinna ett namnsmycke från Betties Galleria som va grymt snyggt! Som jag jättegärna vill ha för jag har alltid velat ha ett namnsmycke med mitt namn & min pojkväns, men jag har aldrig hittat någonstans man kan göra det? helt sjukt men nu så har jag ju chansen att vinna ett och får hoppas på det bästa. Så håll tummarna för mig! Annars så får jag väl fortsätta att leta efter något ställe. Men ska sova nu, godnatt och sov gott när ni kryper ner under täcket
Natti natti

natti natti

Nu så har jag sett Paradise hotel och det börjar bli alldeles för mycket förvirrande och grejer. SÅ nu ska jag se på Whale wars sen Deadliest catch på Discovery chanel.
Så puss på er och hoppas ni sover gott.
Ha det så bra så länge!

Länk till er

Jag hittade en sida för några ett tag sen och dom har coola grejer och saker som man undrar eeh vem kommer på något sådant? Men ändå väldigt många fräcka saker! Så kolla in denna sidan:
http://www.thinkgeek.com/homeoffice/kitchen/

Tisdag 26/1

Idag så gick jag upp jätta tidigt, helt hemskt. Klockan ringde klockan 06.40 och jag gick upp tio över men det kändes som om det var 2 min efter klockan pep.Så jag starta tv:n och åt frukost med yoghurt (Äntligen yoghurt!) Och sen hoppade jag in i kläderna och gick till bussen. Kom hem nyss eftersom jag slutade kl. 13.50. Så tog bussen hem och åt nyss en macka och funderar på att ta en chokladbit(är så gotte sugen!!).  Snart så ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag typ äta? Sen så ska jag träffa dennis, helt skönt. Va så skönt att se honom igen (igår) .Jag tyckte det va synd att Stefan i Paradise hotel åkte ut igår. För han va en bra spelare!

just nu lyssnar jag på : Sunrise avenue - Fairytale gone bad
Jag har alltid gillat den låten och gör det fortfarande.
ha det så bra så länge!

va skönt

Äntligen så har jag träffat dennis igen :D, han gick precis hem och va glad jag blev när jag träffa honom :) Jag ska va med honom imorgon med så det blir bra. han är så söt, gullig, underbar & jag vet inte vad! Gaaah va jag älskar honom!  Men jaja nu så kollar jag på tv och ska snart bädda ner mig och försöka sova. Och så imorgon ska jag upp tidigt igen, inte kul. Första lektionen är teckenspråk klockan halv nio ganska segt.
Men nu ska jag dra mig, natti natti!

tråkigt

jag har tråkigt och vet inte va jag ska göra :(
lyssnar på tic tok  iallafall.
dagens doft: Christina aguilera By night
dagens mening: Lev upp till den du själv vill va.
dagens låt: ke$ha - tic tok
dagens höjdpunkt: kläder & dennis?

Jag längtar tills på lördag för då blire paaaaarty!!!! :D
middag och fest hemma hos födelsedags barnet som blir 18! :D <3
På onsdag så börjar praktiken igen och jag ser fram emot det, verkligen, eftersom jag trivs där ! Vi får la se va jag får göra då, och det ska ni allt få veta :).
ha det bra!

Måndag 25/1

Så nu är jag hemma igen och jag va inte i skolan idag(komplicerat), jag shoppade på Gina Tricot. Shit va nöjd jag är! Jag ska ta kort på det så att ni får se, men när jag va i affären så va de tnästan helt tomt med folk, (hur skönt om helst!) men iaf, jag skulle till provrummet så krockar jag och en typ 3 åringi varandra och jag får typ panik för hon ramlar ner på marken och slår sig och jag vet inte vad jag ska göra. haha men aa, abrnet överlevde iallafal.. tur det ..  Men Imorse när jag vaknade så hade mamma världens damp(men jag kan förstå henne) så det va ingen kul morgon direkt. Ja men nu så ska jag ta en frukt och kolla lite på internet och så.
Jag hör av mig sen, ah det bra så länge!

Just nu lyssnar jag på : Cyndi lauper - time after time

harry potter

Så jag kollade på Harry potter Halvblodsprinsen och den va faktiskt bra och lite annorlunda till skillnadmed dom andra, men jag gillade inte i slutet när han.. dog. Men det va bra, och det va gött att sitta i soffan med syrran och marcus och naffsa på godiset. Haha.. OCH DENNIS KOMMER HEM SENT SENT IKVÄLL!!!! Fett skönt .. Shit .. va jag har tänkt på honom idag asså, ni fattar inte. Det har vart otroligt jobbigt. Jag förstår inte hur jag klararde en hel månad i sommras utan honom.
Men nu ska jag ut på balkongen sen så ska jag kolla på tv och tänka på dennis.
Puss på er.

Söndag 24/1

Idag vaknade jag typ vid tio och det brukar jag inte göra, jag brukar sova minst en timma till, men jag kunde verkligen inte somna om. Så jag startade filmen som jag somnade till igår och såg färdigt den. De va Imagine That med Eddie Murphy och den är jättebra! Jag tycker ni ska se den!
Nu så städar jag mitt rum, fast just nu tar jag en vilopaus för det är så tråkigt och jobbigt(om man har ett rum som jag) haha .. Jag längtar efter dennis, jag har tänkt på han hela förmiddagen. Vill att han ska komma hem snart iallafall. Men igår så hade jag en jätte bra kväll med tjejerna, vi kollade på The time travelers wife (bra film) sen så spelade vi ett spel jag fick i min julstrumpa på julafton, de heter Tjejmiddag, och det är ca 400 tjejfrågor man ställer till varandra, och det va också skoj, första gången vi spelade det! Och så åt vi självklat godis, dricka & mina hemgjorde choklad muffins! Sen när dom gick hem så gick jag och la mig och kollade på film och somnade.
Nej nu så ska jag fortsätta att städa mitt rum sen så ska jag se på Harry potter halvblods prinsen , kommer inte ihåg va den heter. Men det är iallafall den nyaste harry potter filmen. Så det blir en slapp söndag som vanligt.
Malin älskar sin dennis.

Just nu lyssnar jag på Alicia keys - try sleeping with a broken heart
Videon va inte alls like bra som låten är!  Jag tycker verkligen att hon kunde ha gjort bättre!
Men ska städa klart nu
ha det bra så länge!

natti natti

Nej tjejerna gick precis hem och vi har haft kul och kollat film, spelat tjej middag (tjej frågor typ) & haft tjejsnack & nu är det bara att starta en film och lägga sig. Så jag hör av mig imorgon.
Puss på er och godnatt!

tjejkväll

Nu sitter jag bara och väntar på att tjejerna ska komma, dom ska komma när som helst och då blir en bra kväll!
Så nu sitter jag och lyssnar på
Rihanna - russian roulette
Jag älskar den låten och det är nu första gången jag såg hela videon eftersom jag skulle ladda upp den här på min blogg för er. Och videon är också bra.
Men nu så ska jag inte sitta vid datorn mer, kanske skriver mer ikväll, ha det bra så länge!
Och hoppas ni får en bra lördags kväll!

Lördag 23/1

Så idag så har jag vart och handlat med syster & marcus till tjejkvällen så det lite dricka och gott att tugga på. Sen har jag städat lite och bakade nyss muffins, så jag ska ta kort på dom sen så ni får se hur dm ser ut och kanske till och med receptet! :) Nu sitter jag på syrrans laptop i soffan och ska snart in i duschen sen äta och fortsätta städa lite. För sen kommer älsklings tjejerna! Och jag saknar dennis och vill att hans ka komma hem snart <3 puss på han.
Men jag hör av mig senare. Ha det bra så länge!
lyssnar på eminen - stan

hej alla glada

så jag va på bio idag, vi åkte typ kvart i åtta, (efter vi hade tvättat) och kollade på Det regnar köttbullar i 3D på bergakungen. haha jag hade redan sett den .. Men den va mycket bättre i 3D än i vanligt. Vi skulle egentligen se på Avatar 3D men det fanns inga platser. Så jag, jenny & marcus bestämde oss för köttbulle filmen. Sen på väg hem så va vi hungriga så vi stannade på Burgerking vid delsjömotet och åt lite mat och självklart kom mina rabatt lappar till hands. Sen nu är jag hemma (har vart ca 1 h) Och är ganska trött och min bror har en fest med sina polare så det känns fel att gå och lägga sig, dom kanske går hem pga mig då?, och de vill jag inte. Men jag ska i alla fall se på filmen Imagine that med eddie murphy nu, sen får vi se om jag somnar eller inte.
Skriver mer imorgon, ha det bra så länge!
Natti natti
Band of horses - the funeral

Fredag 22/1

Idag va jag i skolan och det va helt okej, ganska segt på dagen men sista lektionen va kul för vi skulle göra ritningar hur man skulle vilja inreda en trädgård!
Men det har vart segt för jag har tänkt på dennis, typ: va gör han nu? hur går det för han? har han kul? tänker han på mig? osv, och det är inte kul men jag ser iallafall ram emot tjej kvällen imorgon!Kommer bli fett mysigt :) .

lyssnar på story of the year - sidewalks
alexandra & jag igår


alexandra & jag. (fin även suddig som den blev)

Puss på er , nu ska jag till tvättstugan och tvätta med syster!
skriver senare, ha det bra så länge!

natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla vänner & csi, men vi hörs ju självklart imorgon!
Jag hoppas att jag somnar ganska fort och inte vaknar förens på eftermiddagen (a) haha ..
men godnatt på er!

ute med alexandra :)

Jag kom nyss in från att ha vart ute med alexandra och tagit kort! haha mysigt.
har kommer några bilder.

Jag & alex :)


Jag & alex som fular oss :D


Jag med super-smile.


jag i massa snö ^^

Alexandra i snö :D

Så detta har jag tillbringat min kväll till :) Allt för att inte tänka på Dennis och bli deppig.
Puss på er!


Torsdag 21/1

Idag så va jag med dennis på förmiddagen sen så åkte jag till skolan och hade teckenspråks-prov och det gick skit bra om jag har rätt känsla :D haha .. Det va ganska ledsamt att dennis skulle åka idag så på bussen till skolan så skulle jag ju inte träffa han mer ju, så jag skickade ett gulligt sms till honom även om jag precis sa hejdå till honom. Och har vart en ganska seg dag så idag efter maten (köttfärssås & fjärilspasta) så gick min bror därifrån och min syster hade damp och gick hon med så jag fick flipp, och började gråta.. De va det jag hade väntat på hela dagen, älskar dennis så mycket och det är så jobbigt när han är borta .. Men jag längtar iallafall tills han kommer hem för han är den bästa för mig! Men jag hoppas ändå att han får en bra resa till Hemsedal! :)
Men nu så ska jag va med alexandra och vi ska fixa lite pluss och jag började precis fundera på om jag ska skaffa lugg igen?  Vi får se hur det blir.
Puss på er. ha det bra så länge!

Lyssnar på Miley cyrus - i miss u

Torsdag 21/1

Nu sitter jag i denis soffa och kom nyss ut ur duschen, han ska åka kl.12. så jag ska ta bussen 11.00 och jag skippade första lektionen för jag ville träffa dennis innan han åker, och så har jag ju teckenspråksprov i "eftermiddag" i skolan, och jag hoppas att det går bra! och jag hoppas att dennis får en bra resa och överlever att åka snowboard. haha det gör han :)
Nej nu ska jag umgås med dennis den sista haltimmen. Jag skriver senare idag, ha det bra!


musik

Det gick inte så bra att ladda upp så att man bara kan lyssna, det blev ju helt fel :s

Jag tyckte Miley cyrus "hannah montana" va så löjlig förut. Men jag älskar denna låten!


Breaking benjamin - follow me

All these thing i hate

Black stone cherry - thing my father said

Onsdag 20/1

Så idag va jag i skolan och hade Florist hela dagen. Det va kul för vi va i grupper (jag va med Sonja) Ochd et gick skit bra! Vi skulle göra buketter i redan man skulle göra själva. Kan inte förklara med ett rede är men jag kan ladda upp bild när jag får tag på en bild :).  Mend et blev ett grymt bra resultat även om man blev frustrerad mitt i allt så funkade det. Så en bra dag i skolan från 8.30 - 15.20 .
Sen så ska jag vara med Dennis en sista gång innan åker till Norge med sina vänner! Kommer bli lite segt ikväll bara. Och på lördag så har jag Tjejkväll med tjejerna! myspys!!!
Men ha det bra så länge!
min video som jag gjorde 2008 till dennis!

natti natti

Så nu ska jag gå och lägga mig, kollade precis på Paradise hotell, tyckte de va lite konstigt att dom inte tog ut Pontus. Men iallafall. Jag va med dennis förut och hade mys, haha fett kul och gud va jag kommer sakna han när han åker på torsdag.
Och jag åt ju min underbara kina mat idag! och shit va längesen det var! Och va jag älskar det och jag åt skit mycket! haha ..
Men ska kolla scrubs nu sen ska jag kolla på deadliest catch och somna :)
Skriver mer imorgon .
Och På torsdag så har jag teckenspråk så dennis förhörde mig typ 3 ggr idag *glad*
Och så lärde vi oss låten "Min ponny" hur enkel som helst. Och i julast lärde vi oss "Tänd ett ljus" och den va mycket roligare och mer komplicerad!
Natti natti hörs imorgon ha det så länge!
Har har ni låten vi "lärde" oss idag .. Inte kul alls. :s

jag önskar bara..

Jag önskar bara att jag hade lite mer pengar, för den 5 mars så kommer Tokio hotel hit till skandinavium och jag skulle så gärna vilja gå, jag lyssnade och älskade deras musik innan deras musik ens kom ut till Sverige. Och en period så slutade jag lyssna på dom, jag vet inte varför, men de va nog bara för att jag förändrades. Men jag har börjat lyssna på dom igen och jag gillar dom, det har jag alltid gjort. Jag minns hur många plancher jag hade med dom, hela väggen full! Men man förändras med tiden även om man inte vill.
När jag lyssnar på dom så får jag en speciell känsla, jag kan inte beskriva den men det är som om dom förstår mig och vet va jag går igenom. Jag önskar bara att jag hade dom pengarna så att jag kunde köpa biljetter och gå på deras konsert!
love you guys.

Tisdag 19/1

Hej alla glada! Så idag va jag i skolan och hade de bra, jag hade fört teckenspråk sen svenska, sen växtkunskap sedan bild. Och den gick jag inte på har personliga anledningar. Men iaf jag har haft en bra dag i skolan och hoppas att morgondagen blir bättre! . Jag kollade nyss på Top model, det gör jag typ aldrig längre men nu gjorde jag det för jag hade inget bättre för mig iallafall.  Mamma och bert är ute och hämtar kina maten! Så GLAD de va så länge sedan!!!
Jag gillar denna låten och denna videon + jag är ett OTH fan :)
På fredag så fyller Gabriella 18 år!!!!!!
STORT GRATTIS TILL HENNE :)(L)
Efter att jag har ätit så ska jag vara med Dennis baby eftersom att han ska åka på Torsdag så ska jag vara med honom idag och imorgon, men jag hoppas iallafall att han får kul. Önskar jag hade dom pengarna och kunde göra något sådant. Puss på honom.


Måndag 18/1

Jag hittade ett mycket bättre klipp på tangentbordet nu.

Måndag 18/1

Så idag va jag ledig från skolan och det har vart ganska skönt men också segt, eftersom alla har vart i skolan och jag har vart hemma och inget att göra. Men jag och pappa åkte till 7-eleven och löste ut min check och sen tog vi en fika, de va längesen jag träffade honom! Men de va mysigt sen så va jag nyss nere i centrum med min syster och handlade. Och nu väntar jag på maten som är i ugnen, (hemlagad pizza). Idag så har jag och dennis vart tillsammans i 1 år & 8 månader helt underbart!
Jag insåg nyss att jag måste städa!
Mitt rum ser hemskt ut, det är nästan pinsamt.
Jag funderar också på om jag ska ha tjejkväll nästan som fest hos mig i helgen eftersom dennis är bortrest då och jag vill helst inte sitta hemma och bara tänka på honom, även om jag älskar honom!
ett sådant tangentbord vill jag ha!
Dagens Doft: Christina aguilera By night
Dagens låt:Kate voegele - Devil in me
Dagens mening: Låt dig inte förvirras av dina egna känslor.
Dagens höjdpunkt: Fika med pappa.

Söndag kväll

Imorgon är jag ledig så skönt! Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, dennis va här förut, vi kollade på blåsningen sen på mtv och han gick hem vid 22. De va mys. Jag försöker tillbringa så mycket tid med honom nu som möjligt för han ska åka till hemsedal på torsdag och är borta tills på måndag, jag vill bara vara med min baby(L) . Men ska kolla på Csi miami nu sen criminal minds . haha jag som inte gillade sådant. Men jag skriver mer imorgon för idag har vart en väldigt seg dag!
Godnatt och ha det så bra!
haha det va längesen men den är grym!

Söndag 17/1

Idag är det en äkta söndag! Världens segaste dag. Jag har vart med dennis eftersom att han sova här, men han gick hem vid 4. Sen dess har det vart jätte segt. usch, ska kolla tv hela dagen , va segt. :( hatar såna här dagar.

Lördag 16/1

Så just nu sitter jag hos dennis på hans laptop, höhö. Jag åt hembakad pizza här, de är därför jag är här ;) , haha.. men dennis kom till migår vid typ 8 tiden så jag har vart med honom sen dess, vi har kollat tv,film, bakat,duschat, myst. fett gött! Jag ska vara med honom tills imoegon. Och så har jag ju självklart tränat med hans hantlar. höhö .. Men vi ska strax dra ut och så skriver jag med imorgon.
Lyssnar just nu på: Dj antoine - This time
ha det bra så länge!


Fredag 15/1

Jag kom nyss hem från skolan, och har haft en bra skoldag! Först hade jag Svenska.B och de va ganska tråkigt men de gick bra, de va bara att tänka på att jag skulle vara med pojkvän i helgen så blev allt bra. Efter det så hade vi lunch, och första gången på hela veckan det va god mat! De va någon kycklingfilé i sås med ris. De va gott. Sen hade vi Växtkunskap och hade läxförhör och det gick kanon. Helt stolt över mig själv! Så slutade jag innan 2.
Nu sitter jag här och funderar på att ta något litet att äta för magen kurrar lite.
Sedan efter middagen så ska jag träffa Dennis, det ska bli kul! Och vi funderar på att gå på bio imorgon men vi kan inte bestämma vilken film, helt surt ju. Jag ville se Old hogs, men dennois redan sett den och vi såg ju Wild hogs när den kom ut på bio. Och dennis vill se Snabba cash men nej det vill inte jag! haha ..
Men aa, jag skriver nog senare. Ska fixa lite käk.
Och det bli lax till middag! :D
ha det bra så länge!
lyssnar på denna just nu!

titta på dehär!

-jag tyckte det va så fräckt när jag såg de så jag tänkte ladda upp videon från youtube. Jag är väl kanske lite efter med att se det men va spelar det för roll!


Lyssna och se!

Lyssnar på denna och njuter!
Liz phair - Why can't i !

TOrsdag 14/1

Så här kommer bilderna :)
Köpta på gina tricot för 99:- ord.pris 400:-


Köpt på gina tricot för 49:- ord.pris 199:-


(ful bild, blev ingen bra*ledsen*) . Köpt på gina tricot för 49:- ord.pris 249:-


Köpt på moonson för 99:-  (visste inte att gina hade så stor rea då!)

Så har jag köpt 4 bh:ar och trosor & sexigt nattlinne, men jag tänker inte ta kort på de och lägga upp det här. Så är de bara. Men jag är jätte hungrig! Min syster ska åka och köpa något men vet inte vad, och efter det så ska jag ringa pojkvän eftersom att jag ska vara med honom sedan och mamma har åkt till Varberg så jag träffar henne imorgon. Har äntligen fått en uppgift på idrotten så att jag blir godkänd, f*n va bra!
Men nu så ska jag börja med den läxan så vi hörs kanske senare, ha det bra så länge!

Torsdag 14/1

Så just nu sitter jag i biblioteket i skolan på rast, har nyss haft idrott och snart så har jag tecken som kommunikation. TECKeNSPRÅK! hur kul som helst, den roligaaste lektionen på hela veckan :D , när jag kommmer hem idag och efter middagen och så så ska jag vara med dennis :D .
gu va kul!  och sen ska jag ha en helhelg med honom i helgen!
TAngentbordet här i skolan är ganska konstigt så om det är konstigt stavat eller något så är det iallafall det.
Men nu så ska jag, gabrielle, ninja gå ill B-huset :D
hör av mig sen, ha dt bra så länge!


Onsdag 13/1

Idag gick jag upp kl.07.00 och kollade på sjunde himlen medans jag fixa mig till skolan. Jag åkte kl.08.00 men bussen va sen som vanligt. Idag i skolan så lärde vi oss nytt slags buketter, nom dom jag gillar mest att göra, pilligt och vackert precis så jag gillar det, och kul va det också!
Så jag har hoppat av psykologin ju, men jag vågar inte säga det till mamma .. Vet inte hur hon kommer att reagera, men jag gjorde det för jag inte klara av det och det bara inte gick så jag ska ta 100 poäng i 3:an istället för 50p. Lite segt, men hellre det och gilla va jag håller på med än detta!
Så idag när jag skulle hem så hade jag missat 605 (den enda bussen som åker upp till mig) så blev det lite segt för jag trodde jag va tvungen att gå upp för backen osv, men så står jag och väntar på den på korsvägen ett tag, så kommer 605 , 15 min för sent! Helt överlycklig!
haha men nu så ska jag gå och ta en cigg sen ta kort på kläderna ;)

Tisdag kväll 12/1

Jag va med dennis förut, helt okej, jag mådde ganska dåligt så jag tycker synd om dennis som va här då. Men jag kollade nyss på  Paradise hotel, fan va skönt att Rami åkte ut! Han va så äcklig och falsk! Jag vet faktist inte vem jag vill ska vinna eftersom jag började kolla på de förra veckan så jag har inte följt det så länge.
Så imorgon är det en florist dag i skolan, alltså ska vara med läraren Thomas hela dagen som jag inte gillar och ska ha florist med honom hela dagen.  Ganska synd för alexandra skrev precis till mig och hon är sjuk så hon kommer inte imorgon, *ledsen*.
Bilder på de jag köpt kommer imorgon, har 2 saker till att fota, Men jag ska kolla på scrubs nu sen deadliest catch på discovery chanel, älskar det programet!
Så godnatt på er och ha det så bra så länge! :)

Tisadg 12/1

Idag när jag gick upp så va jag skitseg, har inte gått upp så tidigt på flera veckor, va jätte jobbigt. Men tur va så va det iaf lite bra på tv:n.  Första lektionen va lätt bäst!  Tecken som kommunikation (teckenspråk). Sen började Svenska B, hur tråkigt som helst, men iaf det sista jag gjorde i skolan va att gå till schema läggaren och tog bort psykologin från mitt schema för det va inget för mig och alldeles för svårt för mig. Det suger, för nu måste jag gö så jag har 100 poäng inviduella, kommer att bli jättejobbigt. Men bättre det än att få ig i något som inte intresserar mig.
Jag har börjat fota det jag köpt på rean men är inte klar än, antingen så kommer bild in ikväll eller imorgon vi får se hur det blir. Jag ska vara med pojkvän sen, helt underbart! Ska visa han kläderna jag köpte igår och hoppas han också gillar dom.
Jag och pojkvän ska ha helhelg denna helgen (inte ofta vi har det) men jag hoppas att det blir bra, och fett mysigt. Men jag måste städa mitt rum tills dess, jag hatar att städa, det är så tråkigt!
Dagens låt: Jordin sparks - Batterfield
Dagens mening: gö så som du vill så länge du mår bra av det.
Dagens höjdpunkt: Vara med baby.
Dagens doft: Christina aguilera By night

Jag gillar den låten, hon är så bra :) Men nu så ska jag gå och göra annat.
Skriver kanske senare, ska få klart bilderna och så.
ha det bra så länge!

.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/881961/lonnblad?claim=q4w3gfwkcsn">Följ min blogg med bloglovin</a>

Måndag 11/1

Idag började jag skolan, okej jag hade en lektion men ändå skitsegt att komma upp på morgonen. Jag fattar inte att man orkar. Men iallafall så åkte jag in till gina tricot när jag va klar i skolan, jag köpte jeans, klänning & party-topp, för bara 200 kr, gud va jag älskar rea! MEn nu har jag inga pengar kvar, så jag ska äntligen ta kort på de jag köpt på rean (allt!) även om det inte är så mycket så är det mycket pengar för mig som bara går på studiebidraget.
Men igår så va jag med babyboy, vi tog ett bad och hade mysigt och sen somnade han men han va tvungen att gå hem :(.       Jag stör mig på en sak .. jag kan inte somna på flera timmar längre, det tar jättelång tid innan jag somnar, jag vet inte varför men det är jättejobbigt för jag får inte sömn alls innan jag ska gå upp igen liksom, jag vet inte va det är med det är bara störande.
Jag kom va hos farmor & farfar förut, de va ganska mysigt.Det är alltid härligt att se hur dom mår och så. Så fick jag potatismos, köttbullar, lingon & sås till middag :)
Dagens låt: Miley cyrus - The Climb
Dagens mening: Sluta aldrig att tro!
Dagens höjdpunkt: att ha shoppat massa kläder!
Dagens doft: Beckham signature

gillar denna videon & låten..
Nej men nu så ska jag ut på en promenad med Pernilla, så ha det bra så länge !

Lördag 9/1

Så igår när jag gick upp så stack jag och min syster till allum så jag fixade en ny klocka, bytte den jag köpte i förrgår:) Så nu är jag äntligen nöjd! Sen så stack vi till Skopunkten och köpte skor och f*n va nöjd jag är!
Dom va ju på rea så dom kostade 199 kr bara. Jag kommer att ladda upp bild på dom senare. Så igår kväll så umgicks jag med familjen, vi kollade tv och snackade och hade snökrig, haha! Sen sjungde vi singstar (skicka micken) så blev vi klara klockan ett. De va hur mysigt som helst!
Så idag så ska jag ju ut på isen med dennis, sen kolla film, väntar bara på att han ska vakna! :)
Men vi hörs senare, ha det bra så länge! ska in i duschen nu!

csi

så jag sitter och kollar på csi på femman nu, (redklam förtillfället) men enda sen jag va liten har jag undvikit att kolla såna program för dom har alltid skrämt mig och jag har aldrig klarat av det, men nu så börjar tycka det är ganska intressant, jag vet inte om det bara är för att det inte finns något annat på tv eller är det bara att inse att rider går och jag följer med den?
aja, jag vet iallafall inte, snart är det lördag och då blire skridskor!
godnatt :)

Torsdag 7/1

Idag så åkte jag in till stan tio i 1, jag började med att gå till ur&penn som jag sa igår. Jag hittade inte klockan som jag ville ha men det fanns massa andra snygga speciellt i guld men jag kan inte ha bara guld för då passar det ju inte till de andra jag har. Som andra smycken så det blev en silver klocka, okej jag ska vara ärlig, den va inte lika fin som dom andra men behöver man en klocka så .. Lite ledsamt :(
Sen gick jag och testade jeans men hittade såklart inga!
Jag gick till moonson efteråt och där hittade jag ett linne/tunika. Ett snyggt linne till tights!
Det blev jag väldigt nöjd med, det är så bra när man har presentkort på hela nordstan då slipper man att betala själv! haha ..
När jag tog bussen hem så va de en buss framför som hade gått sönder så va ur funktion så vi va tvungna att stanna där i ca 10 min, hur segt som helst, men iallafall bra att man har musik med sig!
Dagens låt: The veronicas - Revenges is sweeter [than you ever were]
Dagens höjdpunkt: Att äntligen skaffat klocka!
Dagens mening: Gö så du känner är bäst, även om någon säger att du inte ska de.
Dagens doft: Christina aguilera By night

Men bilder på klockan och linnet kanske kommer upp senare(som imorn lr något).
ha det bra så länge!

onsdag 6/1

Så imorse så blev jag väckt av Dennis, han smsade och frågade om jag ville följa med ut en stund och gissa om jag gjorde!
när jag kom ut så va det fullt med snö, jo jag vet det började snöa igårkväll men tydligen så har det snöat hela natten! och nu har det äntligen slutat!. Jag tycker att det är mysigt med snö, så jag och dennis ska åka och åka skridskor på lördag eftermiddag, hur mysigt som helst! Men idag så har jag inte gjort så mycket, mest slappat och tränade nyss på min träningscykel. Hur jobbigt som helst!
Men imorgon så ska jag in till stan och ska köpa en klocka på ur&penn dom har så underbart snygga klockor och det är ännu bättre nu med rean och presentkortet betalar!
www.uropenn.se
Den fösta klockan den är min favorit än så länge, tills jag kommer till butiken imorgon :)
Egentligen har jag så mycket att berätta eftersom ni har missat så mycket för jag va så dum nog att sluta med bloggen, inte bra!
Men i söndagsnatt så kom mina kusiner, Så i måndags så va vi hos mormor & morfar (kusinerna bor där när dom är och hälsar på) & mormor & morfar kom hem från Tennerifa i söndags eftermiddag för dom hade 50 års bröllopsdag! . Hur kul som helst! Men iallafall så va vi där i måndags för mormor fyllde år och de va hur gott som helst och kusinerna har jag saknat så!
Ne nu ska jag försöka gå ut och leka i snön,
ha de gött!

onsdag 6/1

Såå jaa, jag funderar på att börja blogga igen då. Och på allvar denna gången och inte försöka sluta som jag gjorde sist. Jag hoppas iallafall att ni har haft en bra jul och nyår och önskar er en god fortsättning. Jag hade en bra jul och nyår!. Har fortfarande jullov och börjar igen den 11/1. Ser inte fram emot det men ska sköta skolan!
Dagens låt: Paula Deanda - When it was me.
Dagens höjdpunkt: att träffa pojkvän.
Dagens mening: tro på dig själv.

Jag skriver mer imorgon, och jag kommer att ha mer att prata om när jag börjar skolan osv men puss så länge :)

RSS 2.0