Tisdag 6/10

Tjjooohhhoooo bloggen. Idag så va det väl en bra dag på praktiken :) . Gjorde buketter, plantieriingar osv. Jag mötte dennis efter praktiken, vid 7. Och sitter i hans soffa som igår:) , myys <3
skriver inte så mycket idag, har inte så mycket att säga, mina inlägg kommer att vara ganska tomma nu när jag praktisrerar, ibland kanke det inye kommer ngt inlägg på en dag elr ngt, bara så ni vet :)
ha dt bra så länge !

Måndag 5/10

hello bloggen, Så idag började jag att praktisera, klockan 9.45 - 18.30. Så jag tog bussen klockan nio för jag skulle köpa mat också, så gjorde jag några buketter, arragemang, en dekoration för 525 kr, hihi skit snygg, glömde kameran hemma så jag har ingen bild :( . Men sen de sista jag fick göra va att lära den andra praktikanten att lägga blommor i spiral och binda sedan. Hennes första dag va idag och hon gick i nian.När jag hade lärt henne det så fick hon öva lite mer på rosor (tio st), och sedan fick jag gör en jag med så fick va ta hem dom var för sig :) Jag fxade dom och tog med mig dom till dennis :) , Han älskar ju verkligen när jag ger han blommor (a).  Jag är trött och seg, och sitter i soffan i dennis rum med honom och kom nyss ut ur duschen, ska snart ut och sedan kanske till mig, vem vet. Och eftersom jag har så långa dagar nu på "jobbet" så skajag träffa dennis imorgon igen <3 Haar ju fan inget liv nu :( . Jag tycker det är synd om mig  : p 
Gud va jag tycker hans nya soffa är skön :D
Nej nu ska jag vara social med dennis bby,
skriver KANSKE ikv m men skriver annrs imorgon :9
och förlåt för alla mina SÅ i inlägget,
ha dt bra! :)

Söndag 4/10

så denna helgen har jag haft fullt upp!:)
Igår (lördags) så gick dennis hem vid ett , så åkte jag och min syster in till allum och köpte skor och handlade mat till eftermiddagen så jag skulle ha tjejkväll med middag och film :)
Så kommer vi hem vid typ fem ngn gång, så fixar jag iordning lite och kollar film på datorn :) . Sen så kommer therese vid halv 7 så börjar vi laga tacòs och så kommer Pernilla vid 7 så äter vi och pratar och grejer:)
Sen när vi är klara så går vi och möter Caroline vid typ kvart i åtta :) .
När vi kommer in så kolalr vi på film och äter godis & dricker läsk och snackar :)
de va jätte mysigt och gud va jag älskar tjejena! <3
Så går dom hem vid typ 00.10 ngn gång:)
hihi ..
Sen idag så åkte jag in till stan med Pernilla & Therese, vi tar en fika och pernilla köper en tröja :)
det va också mys <3
och nu sitter jag här och skulle egentligen vara med dennis, men aa .
skriver nog senare, (jag vet att jag skriver det ganska ofta och dt inte händer, men jag ska försöka)
ha dt bra :)
Bild på skorna:



Fedag 2/10

haaj .. :) .  Så idag så försov jag  mig, jag började klockan 8.10 och jag vaknade av att alexandra ringde mig klockan halv 8. Så fixar jag mig och grejer så ska jag med 9 bussen och så missar jag bussjäveln för att den va tidig! Men så går jag ner till pltåvägen istället, och så möter jag Sandra utanför skolan halv 10 för hon hade också försovit sig, så pratar vi lite och sen går vi till nästa lektion som börja tio i tio eftersom vi inte hann med den andra. Då börjar vi med Arbetsmiljö och säkerhet som vi förtillfället har i en datorsal, och jag gjorde ingenting typ, det va tråkigt. Sen har vi tydligen en vikarie på naturkunskapen som egentigen ska vara inställd, fetttråkigt. Efter det så hade vi hantverksorientering , och på den lektionen hade vi prov så vi slutade efter det :) . Ca 14.30. Så åkte jag och Sandra in till stan och skulle testa ett par byxor jag ville ha , men dom passade inte för den affären har helt sjuka storlekar :s . Och jag ville så gärna ha dom :(
Så Jag och sandra sätter oss och väntar på min buss och hennes spårvagn, som båda kom halv fyra :)
Och när jag kom hem så va jag så trött så jag satte på en film på datorn och åt och nu är jag med dennis, vi kom precis in :) . Han ligger så gulligt i sägen under täcket och kollar tv :)
Men nu så ska jag gå och mysa med dennis, vi ska faktiskt ha spa-kväll idag, det ska bli fettkul!
skriver mer imorgon,
ha dt bra! :)


Torsdag 1/10

helloo .. Idag så började skolan 8.10 med floristteknik till elva :) sen lunch, idrott och sedan floristteknik. Det har vart en ba dag i skolan idag! . Men ganska tråkigt, vi har inte haft ngt att göra på hela dagen, helt segt.
Men så slutade jag 3 och pappa hämtade mig och vi kte ochhandla sen lagad mat :) (inte ofta dt händer) Så lagade vi pancherat kött men potatis, morot, tomat, brokolli, kål & lök i ugn :) med hemlagad tatziki, dt va gott :) och mysigt att äntligen få va med pappa, dt a länge sen.
Och nu kom jag precis hem och ska va med dennis om typ en timme.
skriver senare.
ha det bra :)


RSS 2.0