dator har krashat

min dator har krashat s[ jag kan inte anvanda den och inte uppdatera da. Just nu sitter jag pa en sondrig dator och bokstaverna efter z i alfabetet funkar inte. ganska irriterande. Va ska man gora utan en dator(fragetecken) det finns inte heller. Nej men nu ska jag ata(eat) och sen ska alexandra komma och jag ska ha henne ena  hund i en vecka typ. *smile*
Ha en bra helg och vecka. HAR SPORTLOV!!!!!!
puss

tävling!

Hej läsare! Jag är med och tävlar om 3000 kr till en shopping runda på http://vinn3000kr.feber.se/ Jag tycker att ni också ska göra det!
Malin lönnblad 17 år snart 18 och går i 3:e året i Florist utbildning. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna och köpa mig en systemkamera, äntligen! Har jag velat ha det nu i 3 år minst, men varken jag, mamma eller pappa har pengarna till att köpa någon, har jag önskat mig det nu i födelsedags present och julklapp i några år men jag har alltid vetat att det kommer inte bli av, eftersom vart ska dom hitta dom pengarna? Dom är ju skilda och har ju inte det bästa jobben. Men så länge jag har dom så tänker jag inte begära något sådant. Jag pluggar ju fortfarande på gymnasiet och har inget extrajobb även om man sökt minst 30 jobb på ett halvår. Jag älskar att ta kort, tar kort på nästan allt, men det är inte lika kul längre när man inte har någon speciellt bra kamera, jag använder ju mammas kamera fast kallar det min. haha. Men jag märkte hur dålig den var i våras då jag va på en konsert när mitt favorit band spelade, och jag älskade det! Och tog hur mycket kort som helst för ville ju spara minnena och så, men sen så för jag över bilderna på min dator och gissa vad? Bilderna va hur dåliga som helst, kvalitén sög verkligen. Suddiga bilder och man ser inte att det är människor på scenen. Så varje gång jag är i stan så kollar jag i olika affärer och drömmer mig bort. Och nu såg jag denna grymma tävlingen så tänkte jag: Nu har jag chansen! Nu kanske min dröm slår in! .  Så jag gick in på eniro och sökte på Systemkamera i göteborg så kom mediamarkt upp, och jag vet att mediamarkt är bra! Och shiit va jag längtar till jag får veta vem som vinner! Hoppas verkligen jag har tur i detta för det har jag aldrig annars. Men håller tummarna, och ycker ni kan göra det för mig med sötnosar :) ♥ Just nu är jag bara helt exalterad för jag vill bara få min dröm sann och hålla i min alldeles egna systemkamera!
*drömmer mig bort*

Måndag kväll

Kom nyss hem från dennis, han åker till Florida nu inatt så vi träffas inte förens om 2 veckor. Än känns det inte, för det känns som jag träffar han om typ 3 dagar eller något, men om ett tag så kommer det väl att slå mig. Vi kan ju inte prata om vi inte tajmar en tid då han sitter på internet café men vem vet? Nog snackat om det.
Jag klippte mig idag, är väldigt nöjd! Och nu är det bara att skaffa hårvårds produkter så jag kan hålla det i god skick. Klippte Dennis igår, tog 2 h, fan va segt det var i slutet, men det blev ett grymt bra resultat! Är absolut nöjd med mig själv, haha.
Imorgon är det skola och sedan hem till alexandra och sova där, sedan praktik!
Förra veckan kunde jag inte blogga jag va fullt upptagen med att bo hemma hos alexandra eftersom hennes mamma var i sthlm och finland.
Men nu ska jag lägga mig i sängen, kolla tv och sova!
Natti natti

äntligen helg

hejhej, idag så vart jag i skolan och gjorde en myrtenkrona, fast bara stommen. Ska gå till centrum senare med therese och handla mat,snacks och grejer till min mysa tjejkväll imorgon!  Äta hemmagjord pizza, chokladtårta och ha mys imorgon ju! Inatt så sov jag hos alexandra gick och la oss ganska sent så är hur seg som helst just nu!
Vad ska ni göra denna fredagen?
Hoppas ni får en bra fredag och helg alla!
kram

RSS 2.0